Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

House for sale 5+kk • 174 m² without real estateZlatá - Zlatá, Středočeský Region

Reserved
Zlatá - Zlatá, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 7,999,000


Prodáme moderní, kvalitně postavený a velmi úsporný dům s chytře řešenou dispozicí na pozemku, který končí přírodním potůčkem a vzrostlými olšemi. To vše ve vzdálenosti do 20 min od Černého mostu, případně Chodova v klidné obci Zlatá, okres Praha-Východ. Krásná poloha v přírodě s blízkostí hlavního města.

Samostatný rodinný dům s nadstandardním vybavením, 5+kk (s jednoduchou možností přestavby na 6+kk) a s užitnou plochou 174 m2 (zastavěná 89 m2). Venkovní terasa 75 m2 a celková plocha pozemku 1143 m2.

Jedná se o dřevostavbu - difuzně otevřený systém (provětrávaný) o síle stěn 29 cm s velmi nízkými náklady na provoz. Stropy z odlehčeného betonu a krytina střechy Bramac.

Dispozice přízemí: Kuchyňská linka (provedení bíla a vysoký lesk vybavena kompletně spotřebiči), obývací pokoj s krbem (francouzské posuvné dveře s přímým východem na terasu a jižní orientací), pokoj, vstupní chodba s vestavnou skříní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a pod schody technická místnost (pračka, sušička, centrální vysavač, úpravna vody).

Dispozice 1.patra: 3x pokoj, 2x šatna, koupelna s vanou a toaleta. Půda pochozí s přístupem po vyklápěcím žebříku z chodby.

Vytápění elektrickými přímotopy v pokojích; v koupelnách, vstupní chodbě a kuchyni podlahové a v obývacím pokoji infrapanely + krbová kamna. Ohřev vody solárním systémem. Okna jsou kompozitní materiál, trojskla, žaluzie vč. sítí proti hmyzu. Pozemek oplocený, upravená zahrada, prostorná garáž (42 m2 s možností změnit na dvougaráž), vrata garáže i vjezdová brána na dálkové ovládání. Možnost až 5 aut parkovat na pozemku. Nádrž na dešťovou vodu.

IS: elektřina, vodovod, kanalizace (plyn na hranici pozemku).

Škola, školka, obchod, pošta 1 km ve Škvorci a veškerá občanská vybavenost v Říčanech, případně Úvalech (5 km).

Dům není nijak právně zatížen a je v prodeji od přímých majitelů.

Prohlídky možné po domluvě.

Property Characteristics

Listing ID565041
Layout5+kk
Available from01/07/2019
Floor2
Building typeWooden
RisksPrověřit »
Užitná plocha174
Fully furnishedPartly
Plot space1,143
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.