Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 44 m² bez realitkyJílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský Region

Jílové u Prahy - Jílové u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 2,200,000


Bytový dům, celkem 13 bytových jednotek, byt se nachází v prvním patře. Kuchyňská linka, obývací pokoj s šatní skříní s velkým množstvím úložného prostoru, předsíň s úložným patrem, Společná zahrada s posezením, parkovací stání před domem, sklep. Koupelna s vanou a WC. Bytový dům je po celkové rekonstrukci (nová střecha, zateplení, hydroizolace, výmalba atd) a byt má nová okna s velkou izolační schopností. Byt je světlý, ve všech místnostech je dřevěná podlaha, vysoké stropy.

Poplatky pro dvě osoby 3000 Kč (správa domu atd., voda, údržba čističky). Úsporné elektrické vytápění (náklady 2000 Kč pro 2 osoby).

V obci se nachází obchod s potravinami a restaurace. Velmi klidná lokalita uprostřed přírody. Blízko je řeka Sázava, sjezdovka Chotouň, Hornopožárský les a další možnosti na vycházky. Dostupnost do Prahy - zastávka PID (Jílové u Prahy, Borek - 3 min) k metru Budějovická. Vlaková zastávka (Čerčany-Davle-Vrané nad Vltavou, Modřany, Braník, Vršovice, Hlavní nádraží) přímo před domem. Veškerá občanská vybavenost v Jílovém u Prahy (jedna zastávka PID).

Property Characteristics

Listing ID564385
Layout2+kk
Available from18/07/2019
OwnershipPersonal
EPCB
Floor space44
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.