Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 80 m² without real estateNa Černém vrchu, Prague - Smíchov

Na Černém vrchu, Prague - SmíchovEquipped
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 3,000


Hezký a slunný byt 3+kk/B o rozloze 80 m2, 2. NP,na Praze 5 – Na Bertramce. Klidná lokalita v blízkosti parku. Nabízený byt je po kompletní rekonstrukci, situován v 2. patře... cihlového domu. Moderně zařízená kuchyň se všemi spotřebiči (lednice, mrazák, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, myčka). Obývací pokoj je vybaven moderní koženou sedací soupravou, nábytkem a TV. V ložnici dvoupostel a velká vestavěná skříň, další pokoj je se vstupem na balkon. Koupelna s vanou, pračkou a WC. Jedna toaleta samostatně. Na podlahách parkety a dlažba. Okna plastová se žaluziemi. Samozřejmostí je internetová přípojka, UPC. Topení...

na vlastní plynový kotel. Garáž v ceně, přičemž je i možnost stání ve dvoře nebo před domem. Společná záhrada k dispozici. Velice dobrá dostupnost do centra a plná občanská vybavenost.

Property Characteristics

Listing ID56437
Layout3+kk
Floor2
Užitná plocha80
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.