Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+1 • 212 m² bez realitkyNa Kapli, Napajedla - Napajedla, Zlínský Region

Reserved
Na Kapli, Napajedla - Napajedla, Zlínský RegionPartially equipped
PriceCZK 3,150,000


Prodej udržovaného řadově stojícího rodinného domu v centru Napajedel se zahradou a zastřešeným prostorem pro parkováním přímo na dvoře. Dům je dispozičně řešen jako dvougenerační se dvěma samostatnými vstupy. V přízemí se nachází předsíň, 2 obývací pokoje, 2 ložnice, 2 kuchyně, spižírna, komora, koupelna, samostatné WC a schodiště. V prvním patře větší bytové jednotky jsou po schodišti dostupné další dva pokoje se vstupem na velkou terasu. V případě potřeby je možné komoru u menší bytové jednotky přebudovat na malou koupelnu se samostatným WC.

Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 1998, výměna oken, rozvody v mědi, nové radiátory a zateplení (1/3 domu) v roce 2010. Dům zůstal částečně vybavený a je připraven pro okamžité nastěhování. Vytápění je řešeno plynovým kotlem (2011) s možností přitápění záložním kotlem na tuhá paliva. Dům je napojen na obecní vodovod, ale má i vlastní studnu. Ze dvora je dostupná malá dílna a prostor pro uskladnění tuhého paliva.

Za domem je k dispozici také zahrada se skleníkem o rozloze cca 200 m2. Díky výhodné poloze v centru je potenciál i komerčního využití.

V případě zájmu o bližší informace a domluvu prohlídky nás kontaktujte. Jen vážní zájemci! Ne realitní kanceláře!!

Property Characteristics

Listing ID564322
Layout7+1
Available from17/06/2019
Floor2
Building typeBrick
Floor space212
Fully furnishedPartly
Plot space354
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.