Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 4+kk • 120 m² bez realitkyKotíkovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský Region

Kotíkovská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 20,000

+ Poplatky za službyCZK 2,800
+ Vratná kauceCZK 50,000


Pronajmu byt 4+kk ve 3. patře v novostavbě o celkové rozloze 120m2 v ul. Kotíkovská. Klidná čtvrť se skvělou dostupností do centra (3 zastávky tram). Byt je velmi dobře dispozičně řešen - 3 neprůchozí pokoje, velký obývací pokoj prosluněný s kuchyňským koutem, velká terasa o rozloze 12m2 se 2 vstupy (obvývák, pokoj) vč. markízy, šatna, oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem, vanou a 2 umyvadly. Na patře vlastní velká kóje s oknem. K bytu je i parkovací místo v garáži. Skvělá dostupnost - hned před domem zastávka BUS č.27 (zastávka Privamed), 300m od domu zastávka tramvaje č.4 Boženy Němcové.

Kuchyňská linka je plně vybavená - sklokeramická varná deska, myčka, el.trouba, MW trouba, lednice, digestoř - vše nejúspornější modely zn. Electolux a Bosh. Všechna okna v bytě vybavena žaluziemi.

Byt je částečně vybaven nábytkem (gauč, TV stolek, konferenční stolek, jídelní stůl + 4 židle, lustry, skříň a stůl v jednom pokoji, postel 140x200, zrcadlo a věšák v předsíni, v koupelně skříňka se zrcadlem nad umyvadly, regály v šatně...) - dle domluvy s nájemcem možno ponechat nebo odvezu. Byt není po předchozích nájemcích vymalován. Buď teď zaplatím malíře, nebo nový nájemce si vymaluje sám - dám slevu na první nájem 11.000 Kč.

Ideální pro rodinu nebo pro studenty. Elektřína se převadí na nájemce.

Property Characteristics

Listing ID563848
Layout4+kk
Available from16/06/2019
Floor3
Building typeLow-energy
Floor space120
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.