Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+kk • 134 m² bez realitkyJižní, Ondřejov - Ondřejov u Prahy, Středočeský Region

Reserved
Jižní, Ondřejov - Ondřejov u Prahy, Středočeský RegionPartially equipped
PriceCZK 7,120,000


Nabízíme k prodeji rodinný dům 3+kk s garáží o velikosti 134 m2 v klidném místě obce Ondřejov (Praha-východ). K domu náleží zahrada o velikosti 1145 m2 + příjezdová cesta 585 m2. Dům byl zkolaudován v březnu 2012.

Dispozice domu – předsíň, vstupní chodba, obývací prostor s jídelnou a kuchyní, hostinský pokoj, ložnice, koupelna s WC, samostatné WC, garáž.

Vytápění domu zajišťuje podlahové vytápění (elektrický kotel), konvektory, teplovodní radiátory nebo krb. Ohřev vody elektrickým kotlem.

Energetická náročnost domu – B.

Součástí domu jsou garážová vrata na dálkové ovládání Lomax, dřevěná okna PKS (trojsklo), světlíky (koupelna, chodba), vrtaná studna (30m), zabezpečení Jablotron.

Pohodlné spojení do Prahy: vlakem (zastávka Mnichovice 6km, Strančice 9km), autobusem (Ondřejov – metro Háje, Ondřejov - Strančice/Mnichovice), autem (sjezd na dálnici D1 6km).

Přímo v obci se nachází zdravotní středisko, lékárna, pošta, mateřská škola, základní škola, potraviny, restaurace, cukrárna, sportovně-kulturní centrum, hvězdárna, turistické trasy.

Parkování přímo u domu.

Telefon 774 873 902. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID563725
Layout3+kk
Available from01/08/2019
Floor1
Building typeBrick
RizikaPrověřit »
Floor space134
Fully furnishedPartly
Plot space1,145
OwnershipPersonal
EPCB

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.