Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 64 m² without real estateŠatrova, Prague - Kamýk

Šatrova, Prague - Kamýk
PriceCZK 2,250,000


V bytě komora, k bytu patří sklep. Byt je ve zvýšeném přízemí(2,5m) menšího panelového domu(5 pater) s výtahem, okna na východ a západ. V bytě jsou bezpečnostní dveře, nová plastová okna s žaluziemi, v jednom pokoji plovoucí podlaha, jádro je původní, elektřina i plyn(nový sporák), telefon, UPC(kabelová TV, internet). Anuita 50.000Kč.

Družstvo výborně hospodaří, o čemž svědčí i využití všech státních dotací při loni provedené kvalitní rekonstrukci domu(oprava střechy, zateplení celého domu, nová fasáda, plastová okna, vchodové dveře apod.). V plánu je nový, bezbarierový výtah.

Dům je v klidné ulici s menšími panelovými domy a vilkami. Parkovat můžete přímo pod okny nebo na blízkém hlídaném parkovišti. K vysoké kvalitě bydlení přispívá vedle dostupnosti veškerých služeb také velké množství zelených ploch v okolí. Jen 50m od domu je Kamýcký les, nedaleko několik sport. areálů a Modřanská rokle.

Neplatíte provizi!

 

Property Characteristics

Listing ID5627
Layout2 bedroom
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha64
Floor1
Building typeOther

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.