Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 65 m² without real estateČeskoslovenské armády, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký Region

Československé armády, Hradec Králové - Hradec Králové, Královéhradecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 24,000


Nabízíme k pronájmu byt 2+1 o celkové ploše 72m2: prostorná kuchyně (jídelní stůl i sedačka), menší pokoj s jednou postelí a studijním koutkem, větší pokoj s dvoulůžkem, koupelna s vanou, prostorná vstupní chodba s vestavěnou skříní, úklidová místnost. Byt se nachází naproti Adalbertinu – tzn. v centru města Hradec Králové v dosahu veškerého MHD, nedaleko je i Lékařská fakulta University Karlovy v Hradci Králové. Byt je plně vybavený (nádobí v kuchyni, mikrovlnka, lednice s mrazákem, varná konvice atp., pračka, veškerý nábytek – dle potřeby lze částečně upravit). V ceně není internet ani televizní anténa. Byt je v cihlovém domě umístěný do vnitrobloku ve čtvrtém nadzemním podlaží bez výtahu. Jedná se o nekuřácký dům. K dispozici je i případný pronájem parkovacího stání v uzavřeném vnitrobloku.

zájemci pište na e-mail: realmed@seznam.cz

Property Characteristics

Listing ID562618
Layout2 bedroom
Available from01/09/2019
OwnershipOther
Užitná plocha65
Fully furnishedFully furnished
Floor4
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.