Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat for sale 4+kk • 121 m² without real estateRybova, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký Region

Rybova, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký RegionPartially equipped
PriceCZK 6,150,000


Prodám slunný byt 4+kk o velikosti 111,1 m2 + 10,5 m2 (dva balkony 5,2 m2 a 5,3 m2) ve čtvrtém patře domu s výtahem v jedné z nejoblíbenějších lokalit města Hradec Králové, v Malšovicích, v ulici Rybova. Dispozici tvoří vstupní chodba, dvě prostorné šatny, kuchyň s obývacím pokojem, ložnice se samostatnou koupelnou se sprchovým koutem, samostatná toaleta, dva obytné pokoje, koupelna s vanou a toaletou. Byt disponuje dvěma prostornými balkony (jeden je s výhledem na jezírko a druhý s výhledem na Hradecké městské lesy). Pro lepší orientaci je přiložen půdorys. Dále k bytu náleží samostatná garáž v suterénu domu o velikosti 15,10 m².

Bytová jednotka je nabízena včetně vybavení tak, jak jej vidíte na fotografiích, konkrétně se jedná o kuchyň s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, myčka, sklokeramická deska, trouba), nábytek obývacího pokoje na míru, pergola na lodžii směrem k jezírku, vybavení pracovny s velkou úložnou skříní na míru, vybavení obou šaten na míru, vybavení koupelen na míru vč. pračky a sušičky, vybavení samostatné toalety na míru, vybavení vstupní chodby na míru.

Lokalita nabízí plnou občanskou vybavenost - MHD, školku, školu, veterinární kliniku, tenisové kurty, jízdárnu pro koně, sportovní a výživové centrum.

Přímo v ulici se nachází obchod s potravinami, restaurace, vinotéka, kavárna, kosmetický a kadeřnický salon.

Mezi největší výhody této lokality patří přímý kontakt s přírodou. V těsné blízkosti bytu začínají hradecké lesy, které nabízí široké rodinné, volnočasové i sportovní využití, jehož doménou je unikátní cyklostezka pro cyklisty i bruslaře.

Property Characteristics

Listing ID562003
Layout4+kk
Available from06/08/2019
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha121
Fully furnishedPartly
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.