Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 65 m² without real estateGdaňská, Prague - Bohnice

Gdaňská, Prague - BohniceEquipped
Monthly rentCZK 8,500

+ Service chargesCZK 1,500


Nabízíme k pronájmu byt po rekonstrukci v suterénu rodinného domku v Praze 8, ulici Gdaňská. Dům se nachází na klidném místě v oblasti s dobrou dopravní dostupností, 6 minut jízdy busem MHD na metro Kobylisy, v blízkosti zeleně (Čimický háj, Draháňské údolí, Přírodní rezervace Velká Skála). Měsíční nájemné činí 8.500,- Kč + 1.500,- Kč zálohy na elektřinu. Ideálně pro jednu osobu či pro pár, bez dětí a zvířat. Byt je ihned k dispozici. Byt je pronajímán jako zařízený – viz. fotografie.

Dispozice bytu: vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní, samostatná kuchyň s dvouvařičem, prostorný pokoj s oknem cca 40 m2 z poloviny oddělený cihlovou příčkou s krbem (využívaný jako obývák a ložnice), koupelna s WC, sprchovým koutem a elektrickým boilerem.

Byt je vybaven následujícím nábytkem a spotřebiči: kuchyňský pracovní ostrůvek, lednice, pračka, vestavěná skříň, 2 postele s úložným prostorem, jídelní stůl, gauč, skřínka s šuplíky a další. Na podlahách dlažba a plovoucí podlaha. Jedno okno v kuchyni situováno do klidné ulice a druhé v pokoji na zahrádku. Parkování před domem. Celková rozloha bytu je cca 65m2. RK nevolat!!

Property Characteristics

Listing ID56154
Layout1 bedroom
Building typeBrick
Užitná plocha65
Fully furnishedFully furnished

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.