Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 49 m² bez realitkyMikuláškovo náměstí, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský Region

Mikuláškovo náměstí, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 10,500

+ Poplatky za službyCZK 2,500
+ Vratná kauceCZK 10,500


Pronajmeme slunný byt 2+kk (49 m2) v Brně - Starém Lískovci s výhledem do zeleně. Byt je modernizovaný (plovoucí podlahy, zděná koupelna, plastová okna, zasklená lodžie) a částečně zařízený (kuchyňská linka, lednička, el. sporák, velká vestavěná skříň v předsíni), k bytu náleží sklep (3,3 m2) v suterénu domu. Vcházíme do předsíně, ze které jsou samostatné vstupy do obývacího pokoje s kuchyňským koutem a do ložnice, dále do spíže, komory a koupelny s WC. Z obývacího pokoje vyjdeme na zasklenou lodžii s krásným výhledem.

Byt se nachází v 6. patře (z osmi) zrevitalizovaného zatepleného domu, před domem velké parkoviště, v domě hlídaní dětí «Lumpík». V dochozí vzdálenosti zastávky MHD (15 min. do centra), obchody, pošta, poliklinika, školy, restaurace, hřiště, diskgolf, v blízkosti také OC Campus a Fakultní nemocnice. Klidné a pohodlné bydlení ve výborné lokalitě!

Nekuřácký byt, nájemné 10500 Kč + služby 2500 Kč měsíčně (cca pro 2 os., roční vyúčtování záloh, neobsahuje internet), vratná kauce 10500 Kč, k nastěhování ihned. Pro další informace a prohlídku bytu nás kontaktujte!

Property Characteristics

Listing ID561289
Layout2+kk
Available from01/06/2019
OwnershipPersonal
EPCC
Floor space49
Fully furnishedPartly
Floor7
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.