Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 82 m² without real estateU Santošky, Prague - Smíchov

U Santošky, Prague - SmíchovPublic transport less than a minute of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 26,500

+ Service chargesCZK 3,440
+ Refundable depositCZK 29,940


Nabízím k pronájmu byt 3+kk v Praze 5 v ulici U Santosky. Byt sestává z haly s oknem do krásného zeleného vnitrobloku, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou ložnic, dvou koupelen, toalety a komory. Kuchyňská linka IKEA vybavena mikrovlnou troubou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí, drtičem odpadu a americkou lednici. Hlavní ložnice vybavena pracovním koutem, prostornou šatnou a přilehlou koupelnou se sprchovým koutem. V druhé koupelně přístupné z haly je umístěna vana. Obývák a hlavní ložnice jsou orientovány do ulice,druhá ložnice do vnitrobloku. Byt je vybaven nábytkem. V hale je domácí videotelefon pro bezpečnější přístup do domu. V domě je nový výtah.Byt je vytápěn centrálně z kotelny domu. Občanská vybavenost v místě nemovitosti je nadprůměrná, v okolí najdete spousty restaurací, nákupní centrum Nový Smíchov v docházkové vzdálenosti, stejně jako dvě multikina, pražská náplavka či historické centrum Prahy. Školy, školky, poliklinika, pošta vše pár kroků od domu.V okolí je spousty příjemných parků, sportoviště Mrázovka apod. Poplatky (vytápění, tepla voda, internet, domovní poplatky, odpad) jsou 3440,- Kč, elektřina bude přepsána na nájemce. Kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Very cozy apartment situated in the calm part of the city center with two bedrooms, two bathrooms, toilet , storage, and well equipped kitchen with dinning place and rest zone with sofa and TV.There is a new lift. House is close to metro station Anděl - only few steps from the apartment. There is a lot of restaurants shops cinema close to the apartment. It is also close to the river and there is also many beautiful parks in this location.

Property Characteristics

Listing ID561107
Layout3+kk
Available from23/05/2022
Floor2
Building typeBrick
ReconstructionComplete
Užitná plocha82
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingDistance

Additional information

Lift
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportSantoška
🚶 51 m (1 min)
Post officePraha 53
🚶 182 m (2 min)
ShopPotraviny
🚶 26 m (0 min)
Bank
🚶 521 m (6 min)
RestaurantRestaurace a klub Santoška
🚶 128 m (2 min)
PharmacyNad Knížecí
🚶 268 m (3 min)
SchoolZákladní škola Santoška
🚶 140 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Santoška
🚶 356 m (4 min)
Sports field
🚶 618 m (7 min)
Playground
🚶 125 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.