Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 50 m² without real estateRadhošťská, Prague - Žižkov

Radhošťská, Prague - ŽižkovPublic transport 1 minute of walking • Equipped
Monthly rentCZK 13,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 20,000


Moc hezký a slunný́ byt ve velmi dobré rezidenční lokalitě mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a Florou. Jedná se o byt 2+kk (50m) ve 3. patře dobového domu s výtahem. Byt byl v roce 2015 rekonstruován a je plně zařízený. Na podlahách jsou plovoucí podlahy, v koupelně dlažba, v chodbě a kuchyni lino s motivem dřeva. Okna jsou situována na západ. Topení vlastními plynovými tělesy - vafky. Horká voda přes vlastní bojler. V koupelně je sprcha, WC v separátní místnosti.

Byt je vybaven domácími spotřebiči - pračka, lednice + mrazák, myčka, plynový sporák a trouba, mikrovlnná trouba, plně vybavená kuchyň (talíře, příbory, hrnce atd.). V ložnici jsou dvě lůžka s úložným prostorem a v obývacím pokoji rozkládací gauč. Byt je plně vybaven k nastěhování (včetně lůžkovin, žehličky, žehlícího prkna, nádobí atd.). V bytě je možnost napojení na UPC. K bytu je k dispozici sklep po rekonstrukci. Z bytu je přístup do rozsáhlého vnitorbloku s udržovaným parkem pro rezidenty domu. Vynikající dostupnost MHD (5 minut na Floru nebo Jiřího z Poděbrad a 1 minutu zastávku tram, 20 minut pešky do centra).

Nice and sunny 2 bedroom apartment in a quiet residential area of Vinohrady / Žižkov between Jiřího z Poděbrad and Flora. The flat has been reconstructed in 2015, it is clean and fully equipped including bed duvets, pillows, bed linen, cutlery, dishes, iron ironing board etc. The flat has its own gas heaters and hot water boilers. The kitchen alcove has the following home appliances – dishwasher, washing machine, microwave. There are two beds in the bedroom and a sofa-bed in the living room. UPC is available in the building for TV and Internet connection. Windows face west which makes it a sunny apartment. A reconstructed cellar is available for use. There is access to a very large interior courtyard with a park for the residents of the house. Good public transport accessibility (5 minutes from metro Flora or Jiřího z Poděbrad, 1 minute from tram stop, 20 minutes walking distance to the city center).

Property Characteristics

Listing ID560817
Layout2+kk
Available from01/06/2021
OwnershipPersonal
HeatingGas boiler
DesigneStandard
Užitná plocha50
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeBrick
ReconstructionInterior

Additional information

MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportRadhošťská
\uD83D\uDEB6 147 m (2 min)
Post officePraha 33
\uD83D\uDEB6 404 m (5 min)
ShopSklizeno
\uD83D\uDEB6 105 m (1 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 165 m (2 min)
RestaurantSonora
\uD83D\uDEB6 67 m (1 min)
PharmacyBENU Lékárna
\uD83D\uDEB6 362 m (4 min)
SchoolZŠ Perunova
\uD83D\uDEB6 533 m (6 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 513 m (6 min)
Sports fieldTenisové centrum Olšanská
\uD83D\uDE98 1,484 m (2 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 151 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.