Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • Other

Show all listings

House for sale • 130 m² without real estateŽižkova, Trmice - Trmice, Ústecký Region

Žižkova, Trmice - Trmice, Ústecký RegionPartially equipped
PriceCZK 2,900,000


Třípodlažní rodinný dům se zahradou a dvěma bytovými jednotkami. Dům je směrem do ulice jednopatrový a směrem do zahrady dvoupatrový. V přízemí domu se nachází bytová jednotka o velikosti 2+1, WC a garáž. V prvém poschodí je jednotka 2+1 s koupelnou, WC a spíží a a ve druhém poschodí jsou 2 pokoje a půda, kterou je možné přestavět na další obytný prostor (48,2 m2). V mezaninu mezi prvním a druhým podlažím je šatna. Dům je podsklepený, připojený na dálkové topení. K domu patří zahrada na rovinatém pozemku, která sousedí s řekou Bilinou. Na zahradě je postaven zahradní domek s vodovodem a odpadem, k němu přiléhá místnost na nářadí. Vedle zahradního domku na druhé straně je postavená pergola o velikosti 13,5 m2.

V pergole je umístěna letní kuchyně s elektrickým sporákem a grilem. Další kamenný gril je za pergolou.Na zahradě zůstane bazén s pískovou filtrací o průměru 3,6 m a objemu 8 m3.

V docházkové vzdálenosti je škola, školka, obchodní centrum, fotbalové hřiště a zastávka autobusu. Klidná část města, v této části bydlí jen starousedlíci.

Uvedená obytná plocha 130,2 m2 je plocha čistě jen obytných místností, bez půdy, garáže, chodeb a schodiště. Celková obytná plocha domu je 206 m2.

Property Characteristics

Listing ID560526
LayoutOther
Available from01/09/2019
Floor3
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha130
Fully furnishedPartly
Plot space598
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.