Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 49 m² without real estateJagellonská, Prague - Žižkov

Jagellonská, Prague - ŽižkovPartially equipped
PriceCZK 4,099,000


Nejlepší na tomto bytě je výhled směrem na východ. Díky tomu, že je ve čtvrtém patře, vidíte od stolu střechy ostatních domů, velký strom ve vnitrobloku (tzv. Zahrádky) a spoustu nebe. Byt nám sloužil dobře přes devět let, ale nyní nastal čas posunout se dál.

Hezký světlý byt 2+kk na hranici Vinohrad a Žižkova, orientovaný na východ v domě s výtahem. Dva velké pokoje, variabilní dispozice. Nové rozvody, plovoucí podlahy, myčka, vana pro dva. Vytápění plynovým kotlem s radiatory. Komora. Sklep. Parkování před domem (parkovací zóna). Vybavení bytu v něm může zůstat.

Rekonstrukce v letech 2003 (původní majitel), 2007 a 2012 (my). Další bychom prováděli příští rok, ale protože každý má o bydlení jinou představu, rádi bychom ji nechali už na novém majiteli. Tomu odpovídá i snížená cena.

Very nice 2 room flat in a house with an elevator on the border of Vinohrady and Zizkov. The rooms are quite big and allow the disposition to be changed. New plumbings and electricity. Dish washer. Big and comfortable bath. The flat has its own gas central heating with radiators. Pantry. Cellar. Parking in the front of the house (residents).

We did the remodelling in 2007 and 2012, the next one should be done by the new owner that is why the price is lowered.

Property Characteristics

Listing ID55985
Layout2+kk
Floor4
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha49
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.