Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 350 m² without real estatetřída Dukelských hrdinů, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský Region

třída Dukelských hrdinů, Hodonín - Hodonín, Jihomoravský RegionEquipped
PriceCZK 8,300,000


Nabízím vlastní velmi pěkný a moderně vybavený zavedený a dobře situovaný penzion s apartmány na ulici Dukelských hrdinů v Hodoníně (možnost až 20 lůžek), se zahradou a se stavbou technického zázemí na zahradě nedaleko centra a léčebných lázní. Dům je vhodný i pro trvalé nájemné bydlení. Uvedená cena je za všechny nemovitosti- penzion, pozemek, technická stavba. Apartmány mají prostorné koupelny se sprchový koutem nebo s vanou se sprchovací zástěnou , závěsné WC , designovou sanitu včetně elektrického bojleru . Každý apartmán má k dispozici i balkon nebo terasu. Vstup na terasu je vždy z obývacího pokoje.Dále je každý apartmán vybaven kompletní kuchyní, audiovrátníkem, kodovým zámkem pro vstup do domu, termostatem v každém pokoji (WIFI ovládání termostatu v obývacím pokoji a WIFI spínání zásuky bojleru) na vytápění elektrickými topnými kabely , francouzským oknem v obývacím pokoji. Strop v nejvýše položeném apartmánu je atypický -podkrovní, se střešními okny v kuch,v dětském pokoji a kuchyni. Zábradlí teras je z tahokovu s komaxitovou barvou a nerezovými madly.

Všechny pokoje mají instalovány vestavěná světla, jsou osazeny zásuvkami pro TV, v obývacím pokoji je připojení pro internet.

Pohodlné parkování je přímo před domem , na vozidla uvidíte z ložnice nebo pracovny.

Na velmi klidném a osluněném dvoře domu je umístěna společná kolárna pro uschování kočárků, jízdních kol apod., dům je i posklepen.

Property Characteristics

Listing ID559165
LayoutOther
Available from01/03/2020
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete
SewagePublic sewage
Užitná plocha350
Fully furnishedFully furnished
Plot space395
Floor4
Building typeBrick
HeatingOther
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.