Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 73 m² without real estateBramboříková, Prague - Záběhlice

Reserved
Bramboříková, Prague - ZáběhliceEquipped
Monthly rentCZK 16,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Byt o ploše 73 m2 se nachází ve 4. podlaží kompletně zrekonstruovaného panelového domu včetně zateplení, nových oken a nových výtahů. Designerskou rekonstrukcí klasického 3+1 vznikl byt 2+kk loftového typu s diskrétně odděleným komfortním spacím koutem a samostatnou druhou ložnicí. Byt má samostatnou toaletu s bidetem, prostornou koupelnu s vanou, balkon s pěkným výhledem a přímo v bytě velkou servisní místnost.

Podlahy dřevo - bambus a dlažba. Postel ve spacím koutu, pracovní a jídelní stůl a úložné prostory v bytě jsou vestavěné. Byt je vybaven novými el. spotřebiči, v domě zaveden internet od několika společností. Parkování před domem. Veškerá občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti. K bytu náleží volný vstup do posilovny v přízemí domu a stání pro 2 kola v kolárně.

V místě sportovně relaxační centrum u rybníka Hamr, blízko ekofarma Toulcuv dvůr, Hostivařský lesopark s přehradou, přírodní památka meandry Botiče vše vhodné pro pěší vycházky nebo na výlety kole.

Dostupnost po spojce autem, tramvají ze zastávky Plynárna Michle za 25 min na Karlově náměstí nebo busem z metro A Strašnická, Skalka nebo metro C Pankrác.

Property Characteristics

Listing ID557998
Layout2+kk
Available from01/07/2019
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha73
Fully furnishedFully furnished
Floor4
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.