Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 3+kk • 134 m² without real estateLučina - Lučina, Moravskoslezský Region

Lučina - Lučina, Moravskoslezský RegionPartially equipped
PriceCZK 5,490,000


Z důvodu stěhování se za prací nabízíme k prodeji náš moderní rodinný dům v obci Lučina, 134m2, zahrada 1122 m2, v krásném prostředí v blízkosti Žermanické přehrady, s dobrou dojezdovou vzdáleností do Ostravy, Frýdku-Místku či Havířova. Přímo v obci je škola i mateřská školka, potraviny, pošta, restaurace.

Dům je dispozičně řešen jako 3+kk, navíc však se samostatnou šatnou, 2 x WC, koupelnou a technickou místností. Umožnuje tak pohodlné bydlení čtyřčlenné rodině. Pro skladování sezónních věcí poslouží i částečně pochozí půda domu.

Dům byl zkolaudován v roce 2012 a stavba byla realizována velmi kvalitně, s použitím značkových materiálů a vybavením špičkovými technologiemi tak, aby byl dům maximálně energeticky nenáročný a celá stavba měla velmi dlouhou životnost – cihly Porotherm, střecha Ruukki, okna Vekra. Energetickým srdcem domu je švédské tepelné čerpadlo země-voda značky NIBE, což zajištuje skutečně extrémně levný provoz domu. Odpadní voda je svedena do septiku, ale dům bude v rámci právě probíhající dostavby kanalizace v obci napojen na obecní kanalizaci.

Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči, v domě se nachází i několik vestavěných skříní. Bezpečí Vašeho domova i zahradního domku zajistí zabezpečovací systém napojený na pult centrální ochrany. Po celém domě je také rozveden internet a signál satelitní televize.

Zahrada je pojata rovněž moderně, s terasou orientovanou na jih, zastíněnou kombinací moderních stínících plachet a vodním zrcadlem, osvěžujícím parná letní odpoledne a umožňujícím i příjemné ochlazení dětem i dospělým. O stále zelený trávník a záhony s okrasnými travinami se za Vás postará automatický závlahový systém Rainbird. Na pozemku je postaven velmi praktický zděný zahradní domek.

Celý dům je vytápěn podlahovým vytápěním, podlahy jsou kombinace dlažby a plovoucí podlahy. Pouze pro dotvoření útulné atmosféry zimních večerů je obývací pokoj vybaven i krbovými kamny.

Dům zaujme především zájemce, jejichž vkusu vyhovuje skutečně moderní, designérem navržený a sladěný interiér, dům i zahrada, protože tato kombinace se v dané lokalitě hledá velmi obtížně.

Property Characteristics

Listing ID556888
Layout3+kk
Plot space1,122
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha134
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeLow Energy

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.