Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 90 m² without real estateSportovní, Loket - Loket, Karlovarský Region

Sportovní, Loket - Loket, Karlovarský RegionEquipped
PriceCZK 1,450,000


Prodám slunný byt 4+1 se zaskleným balkonem a sklepní kójí v osobním vlastnictví ve městě Loket u Sokolova. Byt se nachází ve 2.patře panelového domu v klidné lokalitě města s místní dostupností všech základních prvků občanské vybavenosti. V celém bytě byla provedena zásadní celková rekonstrukce. Vzhledem ke své poloze a plošné výměře, je byt ideální pro mladé rodiny. V bezprostřední blízkosti je školka, dětská hřiště a škola. Dále je zde situována zastávka MHD a ČD. Je zde pošta, restaurace a obchod. Příjemné prostředí blízkého proslulého středověkého hradu umocňuje velmi bohaté kulturní dění v hojně navštěvovaném Amfiteátru.

Kontakt pro zájemce o koupi : přes den pouze SMS +420 606188219, volat případně po 17 h . Realitní makléři šetřete svým časem a námahou, pokud Vás budu potřebovat, určitě se Vám ozvu :-)

Property Characteristics

Listing ID556834
Layout4+1
Available from01/06/2019
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha90
Fully furnishedFully furnished
Floor2
Building typePrefab concrete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.