Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 194 m² bez realitkyCtiněves - Ctiněves, Ústecký Region

Ctiněves - Ctiněves, Ústecký Region
PriceCZK 3,500,000


Nabízím k prodeji rodinný dům (dále jen RD) v obci CTINĚVES pod úpatím hory Říp, okres Litoměřice. RD s výhledem na horu Říp je o celkové dispozici 5+1 s příslušenstvím.

Zastavěná plocha domu 97,2 m2, užitková plocha domu 194,7 m2. Součástí RD je přístavba 99 m2, ve které se nachází kotelna s kotlem na tuhá paliva, chodba, pokoj/sušárna, prádelna, GARÁŽ a DÍLNA. K domu dále náleží pozemek o celkové výměře 226 m², na kterém je zahrádka, pergola, uhelna 15 m2, chlév a sklep.

V přízemí RD (v 1. NP) je 2 x obývací pokoj, 1x kuchyň, 1x spíž, chodba a schodiště. Dále se v přízemí RD nachází koupelna se sprchovým koutem a WC a přístavba RD (kotelna, chodba, pokoj/sušárna, prádelna, GARÁŽ a DÍLNA). V prvním patře RD (v 2. NP) je 1 x ložnice, 2 x dětský pokoj, koupelna s vanou a WC, komora, balkón.

Kompletní rekonstrukce domu a přístavba proběhla v 70. letech. Vytápění domu je zajištěno kotlem na tuhá paliva (kotel je 3 roky nový) + přípojka na krbová kamna. V domě je rovněž plynová přípojka, která skýtá možnost předělání vytápění na plyn. RD je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, elektřina 220V / 380V. V domě je také studna.

Průkaz energetické náročnosti budovy byl zpracován v roce 2018. Okna z větší části dřevěná, střecha v dobrém technickém stavu. Ohřev vody je zajištěn bojlerem.

Velmi dobré spojení do PRAHY (40 km) a Ústí nad Labem (40 km). Dálnice D8 cca 10 min, nájezd v Nové Vsi či Roudnici nad Labem. Hora Říp 2 km. V obci je základní občanská vybavenost - obecní úřad, hospoda, restaurace, bus, vlak - vše v docházkové vzdálenosti do 5 min. Dominantou obce je kostel sv. Matouše ze 13 století. Obec Ctiněves je malá (do 350 obyvatel) a klidná vesnice.

Pro bližší informace a prohlídku mne prosím neváhejte kontaktovat.

RK respektujte naši volbu samostatného prodeje!

Property Characteristics

Listing ID556508
Layout5+1
Plot space225
OwnershipPersonal
EPCG
Floor space194
Fully furnishedUnfurnished
Floor2
Building typeBrick
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.