Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 86 m² without real estateSociální péče, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký Region

Reserved
Sociální péče, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 15 m²
Monthly rentCZK 10,500Save CZK 1,000CZK 11,500

+ Service chargesCZK 1,000
+ Utility chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízím k pronájmu byt 3+kk ve velmi žádané lokalitě Severní Terasa s vlastním parkovacím stáním u domu. Byt se nachází v soukromé rezidenci, kde jsou pouze 2 bytové jednotky. Je nově vybudovaný. Při realizaci interiéru byly použity kvalitní a moderní materiály. Byt disponuje vstupní halou , ze které je vstup do jedné z ložnic a šatny, dále pak do prostoru, který navazuje na rozlehlý obývací pokoj s kuchyní, samostatné WC a koupelny. Do druhé ložnice vstoupíte z obývacího pokoje. Všechny pokoje mají rozvody TV a internetu.K dispozici je velká místnost u bytu, která může sloužit např. na kola, kočárek. V blízkosti se nachází supermarket Norma a Billa, restaurace Na Terase, mateřská i základní škola, zdravotnické zařízení, park s dětským hřištěm. Také sportovní vyžití máte na dosah ruky. Vytápění a ohřev teplé vody je zajištěn elektrickým kotlem . V bytě jsou samostatné měřiče elektřiny i vody, zálohy se vyúčtovávají dle skutečné spotřeby nájemníka průběžně. Máte tak přehled o svých financích.K dispozici je také velká místnost u bytu, která může sloužit např. na kola, kočárky. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, park s dětským hřištěm i sportovní vyžití. Na zastávku MHD Krušnohorská dojdete za 3 minuty. Nájemné 10.500,- vč. vyhrazeného parkovacího místa u domu. Veškeré zálohy pro dvě osoby jsou ve výši 5.500,- Kč. Každá další osoba 550,- Kč. Pokud máte zájem o toto nadstandardní bydlení, napište o sobě pár informací. Na prohlídce vám rád sdělím další podrobnosti.

Property Characteristics

Listing ID556368
Layout3+kk
Available from12/06/2023
Floor1
Building typeOther
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha86
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingElectric boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Basement: 15 m²
MHD 2 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportKrušnohorská
🚶 174 m (2 min)
Post officeÚstí nad Labem 11
🚶 797 m (10 min)
ShopBilla
🚶 494 m (6 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,565 m (4 min)
RestaurantU Korbele
🚘 1,224 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 574 m (7 min)
School
🚶 396 m (5 min)
KindergardenSMŠ Bělehradská
🚘 1,385 m (2 min)
Sports fieldSportovní střelnice
🚘 2,953 m (6 min)
Playground
🚶 374 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.