Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 75 m² without real estateDejvická, Prague - Dejvice

Dejvická, Prague - DejvicePartially equipped • Lift
Monthly rentCZK 24,990


Unikátní byt, nejen na dobu nouzového stavu. Velká střešní terasa, kde se můžete slunit, cvičit, odpočívat nebo si dokonce pěstovat vlastní zeleninu. Přitom Vás potěší panoramatický výhled na Pražský hrad i do všech ostatních směrů. Dům je hned u stanice metra Hradčanská, obchod s potravinami přímo v domě - nemusíte ani vyjít na ulici :-)

Nadstandardní bezpečnost a soukromí, klimatizace, centrální elektronický zabezpečovací systém, vstup do domu i výtahu na čip, žaluzie, elektricky ovládané předokenní rolety, 2 koupelny s podlahovým vytápěním atd. Vybavená kuchyně vč. myčky, mikrovlnné trouby atd. Vestavné skříně a spousta úložných prostor. Rychlý internet, datové zásuvky ve všech obytných místnostech. Velká terasa není započítaná do podlahové plochy bytu (je tedy navíc).

Velmi žádaná lokalita, obchody, restaurace i veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti, parky Letná, Stromovka, Pražský Hrad. Parkování lze přímo před domem v parkovací zóně anebo na hlídaném parkovišti. Letiště 15 minut, Václavské nám. 5 minut metrem.

Jen pro vlastní bydlení (zákaz podnájmu, podnikání apod.) Poplatky a energie nájemce hradí zálohově s vyúčtováním dle skutečné spotřeby. Kauce dle dohody a přenechaného vybavení. V případě vážného zájmu prosím o uvedení pár informací o Vás (počet osob, od kdy byt potřebujete, na jak dlouho atd.)

Unique appartment with rooftop terrace and Prague Castle view. Privacy and security. Please do not reply unless you read and fully understood the Czech description. Contract in Czech only, no sharing, no AirBnB!

Property Characteristics

Listing ID556363
Layout3+kk
Available from01/04/2020
OwnershipOther
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
Floor6
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Lift
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.