Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+kk • 280 m² without real estateVišňová, Čachovice - Čachovice, Středočeský Region

Reserved
Višňová, Čachovice - Čachovice, Středočeský Region
PriceCZK 1,790,000


Nabízíme k prodeji prostorný dům v ulici Višňová 6, v obci Čachovice nedaleko Mladé Boleslavi. Dům je zděný a má dvě nadzemní patra, půdu a sklep.

Každé z nadzemních pater, která jsou spojena vnitřním schodištěm, má užitnou plochu cca 150m2. Dále je k dispozici prostorná půda a sklep (není započítáno v užitné ploše). V domě je rozvedena síť elektro. Přípojky vody a kanalizace jsou v současnosti ukončeny ve sklepě. Na zahradě o velikosti 670m2 se nachází 8m hluboká studna.Dům je v původním stavu, staticky v pořádku, ovšem určen zejména k rekonstrukci dle představ nového majitele.

IS: veřejný vodovod, veřejná kanalizace, elektro 230/400V (plyn v obci není). V obci je veškerá občanská vybavenost, pošta, zdravotnické zařízení, hospoda, základní škola, vlakové nádraží a Jednota COOP.

Velmi dobrá dostupnost: Praha 35 km, Mladá Boleslav 20 km, Lysá nad Labem 16 km, Nymburk 13 km, Benátky nad Jizerou 10 km.

Property Characteristics

Listing ID556313
Layout7+kk
Plot space670
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha280
Fully furnishedUnfurnished
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.