Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Flat for sale 4+1 • 90 m² without real estateKvětnového vítězství, Prague - Chodov

Reserved
Květnového vítězství, Prague - ChodovPartially equipped • Lift
PriceCZK 6,150,000


Prodáme prostorný byt 4+1, o velikosti 90m2 se zasklenou lodžií a komorou na patře. Byt se nachází v 7. patře (dům jich má celkem 9) s krásným výhledem do zeleně a na zástavbu rodinných domů na starém Chodově + velkou část Prahy.

Orientace bytu je SV a JZ. Dopravní dostupnost 6 minut chůze na metro C (zastávky Opatov nebo Chodov). Případně lze využít v okolí několik autobusových zastávek (do 3 minut chůze), včetně skvělého autobusového spojení linkou 125 na Smíchov (15 minut) a na Skalku (19 minut). K dálnici D1 je to 3 minut autem. Do nejmodernějšího a největšího obchodního centra Chodov v ČR je to 6 minut chůze.

Silnou stránkou je plná občanská vybavenost (přímo v okolí domu): obchody Lidl, Albert, Tesco, Penny, Teta, Iceland, pošta, bazén, lékaři, parky, 3 lesy, restaurace, hned naproti domu mateřská školka, základní škola, dětské hřiště, a především velké parkoviště, kde není problém nikdy zaparkovat (dostatek volných míst).

Dům v loňském roce prošel kompletní rekonstrukcí (plastová okna, nová střecha, zateplená fasáda, nové bezbariérové výtahy, nové stoupačky, nové interiéry, výmalba, nové dveře, automatické osvětlení, otevírání dveří na čip s možností dálkového vpuštění návštěvy ). Topení je centrální s instalovanými měřiči (kolik protopíte, tolik zaplatíte a nedoplácíte tak na sousedy).

Byt má tři ložnice (jednu možno využít třeba jako pracovnu) + obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s oknem. Byt je po kompletní rekonstrukci. Má zděné jádro, plastová okna s vnitřními žaluziemi, vestavěné skříně, v pokojích plovoucí podlahy, na chodbě, v koupelně a v odděleném WC se nachází dlažba. Nové jsou i veškeré interiérové dveře a vstupní dveře jsou od firmy NEXT - nejvyšší třídy bezpečnosti. Byt prodáváme částečně zařízen a je vhodný pro velkou rodinu, klid, nebo jako investice.

Byt prodáváme osobně (tedy bez realitní kanceláře) je v osobním vlastnictví, lze financovat hypotéčním úvěrem a cena je včetně právního servisu. Sleva možná.

Property Characteristics

Listing ID555335
Layout4+1
Available from22/10/2019
OwnershipPersonal
HeatingDistance
RisksPrověřit »
Užitná plocha90
Fully furnishedPartly
Floor7
Building typePrefab concrete
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.