Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 24 m² without real estateMochovská, Prague - Hloubětín

Mochovská, Prague - HloubětínEquipped
Monthly rentCZK 11,000

+ Service chargesCZK 2,600
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu útulný byt 1kk, plocha 24m2, nachází se v zvýšeném přízemí cihlového domu přímo u metra Hloubětín (metro je cca 80 metru od domu).15 min na Můstek. Také 100m od domu se nachází zastávka autobusu i tramvaje , obchodní centrum Černý Most je vzdálený 3 km.Veškerá občanská vybavenost v okolí – základní škola, školka, zdravotní středisko, banka, pošta, restaurace/kavárny, nákupní centrum, bazén, knihovna. Dostatek zeleně.

Byt je pronajímán kompletně zařízený nábytkem a spotřebiči : nový sporák, pračka, lednička, atd. Byt se skládá z předsíně, kuchyňského koutu a velkého pokoje. Moderní koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Topení je dálkové. K bytu naleží sklepní koje k využívaní . Bezproblémové parkování před domem, dobrá dopravní dostupnost autem i MHD.

Cena za pronájem: 11000 Kč + fixní poplatky 2000 Kč + elektřina a plyn dle spotřeby

A sunny comfortable studio for rent less than hundred metres to the metro station Hloubetin (yellow line).Also tram and bus stop nearby. All the facilities are in the area - supermarkets, restaurants, bank, post office, library. Shopping mall OC Černý Most less than 3km away.A lot of green around.

The flat is fully equiped with furniture and new electronics. Modern bathroom with the shower cabin. There is also a basement strorage for your use. A lot of parking spots and amazing acess to the center of the city by public transport and car.

Rental price: 11000 CZK+ 2000 CZK fixed costs for the utilities + elektricity and gas depends on usage

Property Characteristics

Listing ID555329
LayoutStudio
Available from01/04/2019
OwnershipPersonal
Užitná plocha24
Fully furnishedFully furnished
Floor1
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.