Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 44 m² bez realitkyNad kašnou, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Nad kašnou, Brno - Bystrc, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 8,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu pěkný atypický byt 2+kk v 1.NP nově zrekonstruovaného nájemního domku v klidné staré zástavbě Bystrce.Byt je plně vybaven-lednice,pračka,sporák,mikr. trouba,rozkl.sedačka,křeslo,skříně,postele s úlož.prostorem,stůl, židle;internet.Byt má vlastní bojler,vodoměr i elektroměr,k dispozici dvorek k posezení a sklep.MHD(tram,bus,trolejbus), obchody,restaurace,pošta,poliklinika vše 3min pěšky.Rekreační oblast Brněnská přehrada 5 min.pěšky,15 min.tram do středu města.Vratná kauce 10.000,-.Prosíme nekuřáky.Volný ihned.RK prosím nevolat!!

We offer for a long-term rent a nice atypical apartment 2+kk in 1st floor of a newly renovated rental house in a quiet old part of Bystrc.The apartment is fully furnitured-fridge,washing machine,stove, microwave,convertible sofa,chair, wardrobe,beds with a storage place,table,chairs;internet.The flat has its own boiler,water meter and electro meter,a backyard for bbq, relaxing and a cellar. Public transport(tram,bus, trolley),shops,restaurant,post office 3min walk.The recreation area Brno dam 5 min.walk,15 min.by tram to the down town.We require deposit 10.000,- and no smokers, please. Available immediately :)

Property Characteristics

Listing ID5549
Layout2+kk
Floor1
Building typeBrick
Floor space44
Fully furnishedFully furnished
OwnershipOther

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.