Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 80 m² without real estateBayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Bayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 3,500
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k pronájmu pěkný prostorný byt 2+1, ve velmi žádané lokalitě nedaleko centra Brna- ulice Bayerova, Brno město-Veveří. Z velké části právě dokončený zrekonstruovaný byt (nové el. rozvody, nová kuchyň. linka, nová koupelna a WC, vybroušené a nalakované parkety v obou pokojích a chodbě, celý byt kompletně vymalovaný).

Byt se nachází ve 4. patře s výtahem v cihlovém domě ve velmi dobrém stavu po rekonstrukci (nová plastová okna, dům je zateplený, nové stupačky, nové sklepní kóje, kočárkárna).

Celková podlahová plocha bytové jednotky s příslušenstvím činí 80,5 m2 (z toho lodžie 4,44 m2, sklep 1,44 m2).

Dispozice: vstupní prostorná hala se samostatnými vstupy do kuchyně (vstup do lodžie), do 1. pokoje (druhý vstup do lodžie), do samostané spíže, WC, koupelny se sprchovým koutem a pračkou, do 2. pokoje s nikou (může sloužit jako šatna). Kuchyňska linka je zcela nová s troubou a varnou deskou na plyn, digestoří. Součástí vybavení jsou 2 samostatné postele v jednom pokoji. Byt je vytápěn dálkovým topením stejně jako ohřev teplé vody- na vše jsou samostatná měřidla.

Pokoje a kuchyň nejsou průchozí. K bytu náleží zděný nový sklep a v domě lze využít kočárkárnu.

V blízkosti je veškerá plná občanská vybavenost, přímo naproti nákupní centrum Lídl. Preferuji dlouhodobé zájemce, ideálně nekuřáky

Property Characteristics

Listing ID554790
Layout2 bedroom
Floor4
Building typeBrick
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.