Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² bez realitkyZáhřebská, Prague - Vinohrady

Záhřebská, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 25,000

+ Poplatky za službyCZK 5,000
+ Vratná kauceCZK 30,000


Nabízíme k pronájmu kompletně zrekonstruované nově zařízené prostory v dispozici 2+1 o užitné ploše 70 m2. Nachází se v činžovním domě na Vinohradech, který je po kompletní rekonstrukci a je blízko zastávky metra a nedaleko parku Grébovka. Zajištěn je bezbariérový přístup. Exkluzivita je dána též přímým vstupem do zahradního vnitrobloku s možností posezení v klidném prostředí prosluněné zahrady. K dispozici je navíc sklep a komora umístěná na schodišti domu.

Interiér zahrnuje vstupní chodbu s vestavěnými skříněmi, prostorný obývací pokoj s novou sedací soupravou, jídelním koutem a podsvětlenou obývací stěnou. Součástí je stolek s televizí. Další místností je ložnice s novou koženou dvojpostelí a nábytkem zhotoveným na míru včetně toaletního stolku. Zcela nová je moderní koupelna (umývadlo,vana a sprchový kout,toaleta) . Kuchyň je zařízena zcela novou linkou a je vybavena všemi spotřebiči – varná deska, digestoř, horkovzdušná trouba, myčka, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba.

Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární , v chodbě je požární hlásič.Kvalitní je nová parketová podlaha. Součástí vybavení je pračka a sušička.

Mnoho úložných prostor a vestavěný nábytek na míru.

Celý dům prošel nákladnou rekonstrukcí společných vnitřních prostor. Rekonstrukce fasády proběhne v létě 2019.

Z vnitrobloku je průchod do krásné zahradní restaurace. Parkování veřejné před domem, k dispozici pronájem garáže.

Klidná část nejvyhledávanější rezidenční lokality Královských Vinohrad s plnou občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Stanice tramvaje a metra A-Náměstí Míru. Mnoho restaurací, kaváren a škol.

Nedaleko se nachází oblíbená a romantická odpočinková zóna plná zeleně - Havlíčkovy sady. Tento park v anglickém stylu založil v 19. století pražský podnikatel Moritz Gröbe, který si zde nechal postavit vlastní vilu. V parku naleznete také pavilon bývalé herny, umělou krápníkovou jeskyni Grottu, nádherné vinice s altánem nebo dětské hřiště.

Dominantou čtvrti je moderní Fontána Záhřebská, která vznikla jako součást rekonstrukce Záhřebské ulice. Zdobí ji bronzové zoomorfní plastiky, které slouží jako chrliče. Autorem je český sochař Miroslav Beščec.

Property Characteristics

Listing ID554325
Layout2 bedroom
Available from01/04/2019
Building typeOther
Floor space70
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.