Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1175 m² bez realitky114, Stranný - Stranný, Středočeský Region

114, Stranný - Stranný, Středočeský Region
PriceCZK 1,000,000


Prodej stavebního pozemku o celkové ploše 1175 m2 (k.ú. Stranný, p.č. 124/4+124/14). Dle územního plánu určen k výstavbě rodinného domu. Elektřina a vodovod na pozemku, srážková kanalizace se souhlasem obce s připojením individuální čističky odpadních vod. Rovinatý slunný pozemek, s nádherným výhledem na údolí Vltavy, les 5 min. chůze. 6 km od rekreačního střediska Nová Živohošť (Slapská přehrada). Obec bez jakýchkoli rušivých elementů. Veškerá občanská vybavenost ve městě Neveklov, vzdáleném 3,5 km (jesle, školka, škola, gymnázium, střední průmyslová škola, obchody, lékař). Vzdálenost stanice pražského metra Chodov (trasa C)

cca 35 km, 30 minut jízdy autem. Přímé autobusové spojení Praha-Neveklov. Ve vzdálenosti 3 km od Neveklova se nachází budoucí sjezd z dálnice D3 (Praha-České Budějovice). Právní servis a advokátní úschova zajištěny. PŘÍMÝ VLASTNÍK - tel. 602 142 151 - realitní kanceláře nevolat

Property Characteristics

Listing ID552174
Fully furnishedUnfurnished
Floor space1,175
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.