Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 1 bedroom • 52 m² without real estateZa Obchody, Neratovice - Neratovice, Středočeský Region

Za Obchody, Neratovice - Neratovice, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 1,990,000


Dovoluji si Vám nabídnout  koupi (převod práv a povinností)  družstevního bytu po nadstandardní rekonstrukci,1+1, o ploše 50 m2 + 6m2 sklepní koje a balkon 2,4m2, ulice Za Obchody, v Neratovicích. Byt je  umístěn v 3.podlaží cihlového domu bez výtahu. V ceně převodu je vybavená kuchyň se spotřebiči (multifunkční trouba, lednice s mrazákem, myčka, plynová deska). V pokoji je skříň, komoda a sedačka sloužící jako plnohodnotné dvojlůžko. Na chodbě je velká vestavěná skříň se zrcadlem a věšákem. Vše je již v ceně převodu. Součástí bytu je komora na uložení věcí, kol, lyží atd. Ohřev teplé vody a vytápění v bytě je zajištěno plynovým kotlem s nízkými provozními náklady. Poplatky za služby včetně fondu oprav a spotřeby plynu bez el. energie do 3.500,-Kč/měsíc. V bytě je dostupná kabelová televize a internet. Byt může sloužit i jako výhodná investice. Současné době je prázdný a byl pronajat do konce dubna za 9.900,-Kč/měsíčně bez služeb.

Členem družstva se může stát i právnická osoba. Členství v družstvu můžete na kohokoliv převést bez omezení a souhlasu družstva.

Dům je po rekonstrukci fasády, střechy a ostatních stavebních prvků.  Neplatíte provizi, ani 4% daň z nabytí nemovitosti. Financování hypotékou při ručení jinou nemovitosti. Přijďte se nezávazně podívat.

Property Characteristics

Listing ID550395
Layout1 bedroom
Floor3
Building typeBrick
Užitná plocha52
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.