Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 63 m² without real estateBělocerkevská, Prague - Vršovice

Bělocerkevská, Prague - VršovicePublic transport less than a minute of walking • Equipped
Monthly rentCZK 17,900

+ Service chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 22,400


Pronajímám klimatizovaný, kompletně zařízený byt moderním nábytkem italského designu o obytné ploše 63 m2. Možnost komunikace s nájemcem v anglickém, maďarském i ruském jazyce.

Obývací pokoj (s koženou rohovou roztahovací sedací soupravou, nízkým nábytkem pod TV, velkoplošní TV s možností zpětného shlédnutí programu, konferenčním stolkem, policovou skříňí) je přepojen s kuchyňskou linkou (lednice, mraznička, sporák se sklokeramickou deskou, myčka, kávovar, rychlovarní konvice, příbory, nádobí, talíře, poháre, šálky). Ložnice je zařízená dvojpostelí, rohovou vestavěnou skříní, nočním stolkem i noční lampou z obou stran. V koupelně je vana, pračka, umývadlo se vestavěným kosmetickým stolkem, toaleta je umístněná ve vedlejší místnosti.

Všechny dveře se otvírají z předsíně (do koupelně, na toaletu, do obývacího pokoje s kuchyní, do ložnice, i na povalový prostor kde je možné umístit např. málo používané věci na 15 m2 prostoru). V předsíni je velká vestavěná skříň s odkládací částí i na boty. V byte jsou dřevěné parkety, alarm, ústřední topení a vysokorychlostní internet O2. V ložnici a obývacím pokoji jsou svetlá s reostatem (na nastavení různé úrovní světlosti) a rolety s elektrickým ovládáním.

Při výtahu na přízemí domu je místnost na odkládání kočárku, kola. Dom je zajištěn non-stop kamerou.

Bezplatní parkování je možné přímo před domem, kde se nachází také zastávka autobusu, stanice metra Želivského je jenom 1 zastávka. K zastávce tramvají jsou to 3 minuty pěšky. Obchodní komplex Eden s velkými potravinami a množstvím obchodu je 5 minut pěšky od domu, podobně na 5 minut je stadion Eden pobízející zápasy Slávie Praha a početné koncerty. Sportovní komplex s bazénem, fitness centrem, hokejovou halou apod. je 10 minut od domu pěšky. V okolí je množství restaurací, vináren, kaváren a obchodů s potravinami, zahradní restaurace je 3 minuty pěšky. Nastěhování od 1.4.2021.

Nájemné 23.000,-Kč/měsíc včetně energií a služeb a vysokorychlostního internetu. Kauce 23.000,-Kč.

Kontakt: +420 724 971 554

Renting an air-conditioned, fully equipped flat furnished with modern Italian design of 63m2. Communication with the tenant in English, Hungarian and Russian.

There is an expandable corner-type leather sofa in the living room, modern law furniture, wide screen TV with back-time-watching possibilities, fully equipped kitchen /refrigerator and freezer, stove with ceramic hob, dishwasher, coffee-machine, cutlery, plates, utensils, kettle, glasses, cups etc./

The bedroom is with double-bed, corner type built-in-wardrobe, bedside tables, lamps and with TV.

In bathroom there is a bathtub, washing machine, washbasin with built-in cosmetic table, WC is in a separate room.

All doors open from the entry hall /to living room, bedroom, bathroom, toilet and also to the rooftop whit a 15 m2 storage space for storing not frequently used belongings/. In the hall there is a built-in-wardrobe.

The whole flat is covered by parquet, alarm, central heating system and with high-speed internet. There are rheostat-managed lights /for light level setting/ and remote control blinds in the bedroom and living room.

Next to the elevator there is a space for bicycle, strollers. The house is under camera control. Limited free parking is possible in front of the house, there is also a bus-stop, Metro Zelivského is just 1 stop from there. The tram is for 3 minutes of walking and 5 minutes to Eden - the big hypermarket and stadium of Slavia Praha, where concerts are also held. The sport-complex is just 10 minutes of walking /swimming pool, fitness, ice-hockey stadium. Around the house there are restaurants, cafes, groceries and a garden restaurant up to 3 minutes of walking. Available from April 1, 2021.

Rental fee 23.000 CZK, including all costs for energies, high-speed internet and service fees. Deposit 23.000 CZK.

Contact: 420 724 971 554.

Property Characteristics

Listing ID550026
Layout2+kk
Available from16/03/2021
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete
Užitná plocha63
Fully furnishedFully furnished
Floor5
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportBělocerkevská
\uD83D\uDEB6 79 m (1 min)
Post officePraha 100
\uD83D\uDEB6 462 m (6 min)
ShopTesco express
\uD83D\uDEB6 181 m (2 min)
BankUniCredit Bank
\uD83D\uDEB6 310 m (4 min)
RestaurantHavana
\uD83D\uDEB6 340 m (4 min)
PharmacyLékarna Tilia
\uD83D\uDEB6 215 m (3 min)
School
\uD83D\uDEB6 346 m (4 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 223 m (3 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 634 m (8 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 251 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.