Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 4+1 • 93 m² without real estateU Stadionu, Chrudim - Chrudim, Pardubický Region

U Stadionu, Chrudim - Chrudim, Pardubický RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 12,000

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 24,000


K dlouhodobému pronájmu nabízím byt 4+1 v Chrudimi, ul. U stadiónu 717. Byt (1.NP) se nachází v klidném a čistém cihlovém domě s novým výtahem a pěkným okolím. Dům je kompletně revitalizován (nova střecha, fasáda, zateplení, plastová okna, vnější a vnitřní úpravy). Byt prošel částečnou rekonstrukcí. Skládá z následujících místností-předsíň, samostatné wc, koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem, dětský pokoj, vestavěná šatna, obývací pokoj, kuchyně s vestavěnými spotřebiči - myčka, mikrovlnná trouba, trouba a indukční sporák, dále ložnice s vestavěnou skříní, lodžie velká zasklená, lodžie malá, spížní komora a sklep. Parkování je bez poplatku přímo u domu. Ve vzdálenosti 200m od domu se nachází nákupní centrum, škola, školka, plavecký bazén, letní a zimní stadión a zastávka MHD. V okolí možné procházky podél Chrudimky. Byt je částečně vybaven nábytkem, wifi a přípojkou na satelit.

Nájem: 12000 Kč/měsíc, + zálohy dle počtu osob a spotřeby (studená voda, teplo, elektřina, plyn, služby). Vratná kauce 24 000 Kč.

V případě zájmu mě kontaktujte a domluvíme prohlídku. Děkuji.

Property Characteristics

Listing ID549609
Layout4+1
Floor1
Building typeBrick
Floor space93
Fully furnishedPartly
OwnershipPersonal
EPCD

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.