Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 178 m² without real estateU Lesíčka, Liberec - Karlinky, Liberecký Region

U Lesíčka, Liberec - Karlinky, Liberecký RegionPartially equipped
PriceCZK 6,500,000


Nabízíme k prodeji novostavbu v krásné a velmi klidné lokalitě Karlinky (ul. U Lesíčka). Jedná se o novostavbu dvoupodlažního rodinného domu s dispozicí 4+kk o podlahové ploše 107 m², který je postavený na pozemku o celkové výměře 566 m². Obvodové zdivo z HELUS ( Porotherm) 45 cm tl., střecha - zatepl. 16 cm minerální vatou, stropy - prefabrikované betonové - spiroll, střecha - plechové šablony Lindap.

Vnitřní dispozice domu: V přízemí domu se nachází vstupní chodba se schodištěm do 1.patra, toaleta, komora (technická místnost s plynovým kotlem s průtokovým ohřevem TUV ), obývací pokoj s balkonovými dveřmi s dvěma vstupy na zahradu, kuchyň s přípravou na kuchyňskou linku a jídelna. V 1.patře se nachází 3 samostatné pokoje a koupelna s vanou a toaletou. Inženýrské sítě připojeny a rozvedeny v domě (voda, elektřina, plyn, odpady řešeny ČOV). Příprava na kamerový a bezpečnostní systém. Vytápění a ohřev vody bude zajišťovat kondenzační plynový kotel, v přízemí rozvedeno podlahové topení v mědi. Dům je kompletně dokončen a připraven k okamžitému nastěhování. Doporučuji osobní prohlídku.

Součástí prodeje je podíl na příjezdové komunikaci k RD, která je ve společném vlastnictví přilehlých RD.

Property Characteristics

Listing ID547268
Layout4+kk
Plot space566
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha178
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.