Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 40 m² bez realitkyU Leskavy, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský Region

U Leskavy, Brno - Starý Lískovec, Jihomoravský RegionEquipped
Monthly rentCZK 13,500


Nabízíme k pronájmu od 1.2.2019 moderně zařízený byt v novostavbě 1+kk. Na ulici U Leskavy v blízkosti OC Campus Square - ve velmi žádané lokalitě!

Byt se nachází v 3.NP v cihlovém domě s výtahem. Celková plocha bytu je 40 m². K bytu náleží prostorný balkón, který je orientovaný na severní stranu. Parkování před domem.Kuchyňský kout je kompletně vybavený, včetně kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, vestavěná trouba, sklo-keramická varná deska, myčka na nádobí, digestoř a barový stůl s dvěmi vysokými židlemi). V obývací části se nachází rozkládací sedací souprava + postel, obývací stěna s TV, konferenční stolek a koberec. V předsíni je velká vestavěná šatní skříň a prostorný botník. V bytě se také nachází šatna ve které je umístěna pračka a uložný prostor. V koupelně je sprcohvý kout, umyvadlo, toaleta a bidet. V koupelně je podlahové topení.

Velmi dobrá dosupnost do centra MHD. Tramvajová a autobusová zastávka v blízkosti do 5 minut od domu. Veškerá občanská vybavenost, nákupní střediska, restaurace, koupaliště, poliklinika atd.

Celková cena za pronájem činí 13 500 Kč / měsíc. V ceně je zahrnuto: nájemné, zálohy na veškeré energie a služby, rychlostní internet a TV. Požadujeme vratnou kauci ve výši 20 000 Kč.

Byt je vhodný pro jednotlivce a nebo mladý pár. V bytě není není povoleno kouřit a nejsou povolena zvířata. Prohlídky bytu jsou možné kdykoliv po předchozí domluvě.

Telefon.: +420 776 720 070

e-mail: bajagilovic.irma@gmail.com

Property Characteristics

Listing ID547089
LayoutStudio
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
Floor space40
Fully furnishedFully furnished
Floor3
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.