Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 1546 m² without real estateJosefa Maruny, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, Středočeský Region

Josefa Maruny, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav, Středočeský Region
PriceCZK 6,168,540


Nabízím k prodeji kompletně zasíťovaný pozemek (elektřina, plyn, kanalizace, vodovod) v osobním vlastnictví v obci Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. Cena 3990 za m2. Pozemek se nachází v klidné lokalitě s nově vznikající zástavbou a veškerým komfortem města Stará Boleslav (restaurace, obchody, škola, nemocnice, sportoviště, dopravní infrastruktura navazující na PID). Příjezdová cesta je dlážděná až k pozemku. V bezprostřední blízkosti je les, řeka s lodní dopravou, golfové hřiště, jezdecký klub, koupaliště a několik jezer. Poblíž centra pak vyhlášený sportovní areál Houštka (tenis, in-line atd.). Atmosféru dokresluje i historické centrum Staré Boleslavi a zámek Brandýs. Dostupnost na metro (P+R) Černý most je 15 min autem. V případě zájmu je možné koupit více pozemků a spojit je pro větší stavební plochu, která tak může být od 770 do 2389m2.

Property Characteristics

Listing ID546334
Fully furnishedUnfurnished
Plocha 1,546
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.