Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 1 bedroom • 47 m² bez realitkyNad Strouhou, Prague - Braník

Nad Strouhou, Prague - BraníkEquipped
Monthly rentCZK 7,900

+ Poplatky za službyCZK 3,000


Přímý majitel-Pronájem zařízeného bytu 1+1 ve velmi dobrém stavu. Byt se nachází v 2. podlaží cihlového domu v lokalitě Praha 4 - Braník. V bytě je ústřední topení. K nastěhování během 3 týdnů. Příslušenství: balkon. Obsah vybavení: kuchyňská linka, sporák, mikrovlnná trouba, lednice, vestavěná skříň, stůl a židle, manželské lůžko, sedací souprava, police, pračka, sprchový kout, WC v koupelně. Výměra bytu činí 40m2(+7m2 lodžie). Dům je zateplený, nová plastová okna. Velmi klidná lokalita, nedaleko cyklostezky a sportovní areály - např. Hamr). Přímé spojení na Smíchovské nádraží a na Pankrác do 10 min

Rent of Renovated studio, balcony, 2nd floor, reconstructed building. 48sq.m total. Living room 20, kitchen 7, bathroom with WC 5, hall 7 m2. UPC for extra fee available. Nearby Hamr sport areal, golf course. 10min to Budejovicka metro, 15min to Palackeho namesti, 15min to Smichovske nadrazi metro station.

Property Characteristics

Listing ID54610
Layout1 bedroom
Floor2
EPCA
Floor space47
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.