Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 3226 m² without real estateKamenice - Kamenice u Jihlavy, Vysočina Region

Kamenice - Kamenice u Jihlavy, Vysočina Region
PriceCZK 1,000,000


Cena k jednání - Prodám krásný, prostorný, mírně svažitý (JV) pozemek ve výborné části obce Kamenice - sousedi jen z jedné strany, jinak pole, úvoz a potok a zároveň 5min chůze do centra obce s veškerou občanskou vybaveností (obchod, škola, hospoda). Číslo parcely je 456.

K pozemku není momentálně přístup, ale nabízím k němu připravenou projektovou dokumentaci na zatrubnění potoka (za cca 400tis Kč). Dále v ceně nabízím projekt na atypický, na míru projektovaný bungalov - pasivní dřevostavba 3+kk s prostornou zastřešenou terasou (rozpočet cca 4mil Kč) a možností rozšíření na 5+kk. Projektové práce byli v pokročilém stádiu (radon, vyjádření většiny úřadů, dokumentace k mostu kompletní pro podání na úřady). Možné předat i kontakt na rozjednané stavební firmy.

Pozemek je pravidelně čištěn od dřevin - viz aktuální foto z letošního podzimu. V roce 2018 bylo provedeno první kolo zemních prací

Projekt byl pro mě srdcová záležitost, zastaven z důvodu nemoci v rodině. RK prosím nevolat!

Property Characteristics

Listing ID545932
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
Plocha 3,226
Available from16/12/2019
Plot typeBuilding

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.