Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 25 m² bez realitkyVosmíkových, Prague - Libeň

Vosmíkových, Prague - LibeňEquipped
PriceCZK 2,690,000


Nabízím k prodeji krásný, světlý a útulný byt v podkroví s velkými okny a výhledem na západ. Byt byl nově vystavěn v povedené nástavbě činžovního domu v r.2012 . Má vlastní plynový kotel na vytápění + ohřev teplé užitkové vody a je plně vybaven: v předsíni se nachází velká vestavěná skříň na míru, v koupelně je sprchovým kout, WC a pračka, dále je zde kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou, troubou, mikrovlnou troubou, lednicí a jídelní stůl. Nechybí ani přípojka na TV anténu a pevnou linku (DSL). Nízká energetická náročnost - pouze cca 1 tis. Kč/měsíčně (elektrika+plyn). Dům je k bydlení velmi příjemný, protože se jedná o původní zděný dům pouze o 4 patrech, který poskytuje dostatečné soukromí každému z uživatelů. Dále je zde i možnost využívat udržovanou zahradu ve vnitrobloku domu, která je ve společném vlastnictví.

Výborná dopravní dostupnost jak autem, tak MHD. Tramvajová zastávka včetně noční tramvaje před domem - přímé spojení do centra Prahy (15 minut jízdy) , metro linka B a C dostupná 5 minut jízdy tramvají. Bezplatná 2 parkoviště před domem pod okny. Veškerá občanská vybavenost včetně komplexu nemocnice Bulovka v blízkosti domu. Cyklostezka vede před domem, velký park je vzdálen cca 200 m.

Byt je velmi vhodný jak pro bydlení jednotlivce, tak jako investice! V případě zájmu uveďte prosím ve zprávě i Váš kontaktní telefon ať se můžeme domluvit na prohlídku.

Property Characteristics

Listing ID545676
LayoutStudio
Floor4
Building typeBrick
Floor space25
Fully furnishedFully furnished
OwnershipPersonal

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Dostupné služby k nemovitosti

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.