Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • I’m selling
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 40 m² bez realitkyJankovcova , Prague - Holešovice

Jankovcova , Prague - Holešovice
PriceCZK 2,250,000


Přímý majitel nabízí 2+1, cihla, po rekonstrukci, sklep, Praha 7 –Holešovice, Jankovcova ul.

Nabízím k prodeji družstevní byt po rekonstrukci v širším centru -Praha 7, Jankovcova ulice o celkové výměře 38 m2. Jedná se o 2 neprůchozí obytné místnosti (18 m2 + 13m2) + kuchyň (4 m2) + koupelna (3 m2).

Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu a je situovaný do klidu vnitrobloku. Byt je po celkové rekonstrukci, vlastní plynové topení (radiátory + kotel Protherm), na podlahách plovoucí podlaha a dlažba, nová kuchyňská linka včetně lednice a mikrovlnné trouby, koupelna s vanou a závěsné WC, pračka Indesit, nové bezpečnostní dveře z masivu, Internet, domovní telefon. V ceně je dále zahrnuto částečné vybavení bytu (manželská postel, šatní skříň, stolek pod TV). K bytu patří sklepní kóje – celková rekonstrukce sklepů v roce 2008, výměna rozvodů stoupacího potrubí vody v celém domě v roce 2009, výstavba výtahu schválena pro rok 2010 (vysoká částka ve fondu oprav). Velmi dobrá dostupnost – tram Maniny, Dělnická, metro Vltavská, Palmovka, Nádraží Holešovice. V blízkosti škola, školka, obchody, banky, restaurace.

Volný ihned.

Nepřeji si být kontaktována zprostředkovateli, pouze přímými zájemci.

Property Characteristics

Listing ID54528
Layout2 bedroom
OwnershipCooperative
Floor space40
Floor3
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.