Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 70 m² without real estateRybalkova, Prague - Vršovice

Rybalkova, Prague - VršovicePublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Garage
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 3,100
+ Refundable depositCZK 40,000


Jako přímý majitel nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný, klimatizovaný a velmi tichý byt s jedinečnou atmosférou a výhledem do rozlehlého parku Grébovka na pomezí Vinohrad a Vršovic.

Byt se nachází v nejvyšším čtvrtém patře cihlového domu, který prošel společně s bytem renovací v roce 2009 (výtah, plynová kotelna, okna v bytě, kuchyňský kout na míru, venkovní rolety). Od loňského roku je nová, zateplená střecha a zateplení směrem do dvora a renovace společných prostor.

Velmi dobří sousedé, lokalita, kde se protíná vysoká míra občanské vybavenosti a množství volnočasových aktivit v dochozí vzdálenosti v řádech minut (vč. vyhlášené Krymské ulice, viničního sklípku s vínem z místní vinice nebo prvorepublikového kina, celoročního bruslení či tenisovými kurty) s rychlým pohybem po centru (blízkost páteřních tras tramvají, metra nebo vlakového nádraží). Přesto je v okolí minimální výskyt turistů.

50 m2 v bytě je doplněných velmi prostornou 20ti metrovou terasou orientovanou na jihozápad. Kromě výhledu na Prahu přes park Grébovka nabízí i vysokou úroveň soukromí.

Byt je klimatizovaný a kompletně zařízený spotřebiči včetně myčky, pračky nebo ledničky s mrazákem. Byt je také částečně zařízený nábytkem. Jeho dovybavení je na diskuzi.

K bytu je možné pronajmout parkovací stání ve dvoře za 1.600 Kč měsíčně. V ulici ale zatím nejsou modré zóny, ani parkovací hodiny.

Byt nelze pronajímat dále na AIRBNB ani jinak. Prosím RK, aby nevolaly.

Nájemné 20.000 Kč + cca 3.100 Kč poplatky (pro dva lidi). Nájemník se sám přihlásí k odběru elektřiny. Trvalé bydliště umožněno. Případný domácí mazlíček je k diskuzi.

Vratná kauce 40.000 Kč s možností dohody o jejím postupném složení.

A cozy sunny air conditioned and very quiet apartment with a stunning view of large park Grébovka on the border of Vinohrady and Vršovice from direct owner for a long-term rent.

 

The apartment is situated on the top floor of the 4 floor brick building which was renovated together with the apartment in 2009 (elevator, central gas boiler room, windows in the apartment, kitchenette or outdoor sun blinds). New roof and thermal insulation of one half of the house were completed the last year. So is the hall of the house.

The apartment is semi-furnished and equipped with all important appliances such as washing machine, fridge with freezer, dishwasher, microwave and TV. Bathroom with bathtub. Toilet is separate.

Very good neighbors, locality with a very high density of places for your leisure time (not only well-known Krymská street, but also a wine cellar with wine from the local vineyard or 100 years old cinema, whole year ice skating or tennis courts, … the list is endless. E.g. the park itself would be enough for the entire book). Excellent transport accessibility of any kind but low number of tourists around. Everything in a distance of couple of minutes' stroll.

 

50 sqm + 20 sqm large terrace facing southwest. Besides overlooking  a part of Prague (over the park) it offers very high level of privacy.

  

There is a possibility to rent a parking slot in the courtyard of the house for 1.600 CZK / month. But there is no restriction on parking on the surrounding streets (neither blue zone nor parking meter).

 

Ideal for singles or young couples. You may have your permanent residence here if you wish.

 

Rent is 20.000 CZK + 3.100 CZK charges (for two people). The tenant should overtake the electricity bill. Pets are matter of discussion.

Deposit of 40.000 CZK could be paid in 2 installments.

No further rental for Airbnb.

Property Characteristics

Listing ID544452
Layout2+kk
Available from01/06/2020
Floor4
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha70
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
DesigneStandard

Additional information

Terrace
Garage
Lift
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKrymská
🚶 306 m (4 min)
Post officePraha 2
🚶 718 m (9 min)
Shop
🚶 199 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚶 485 m (6 min)
RestaurantBeat Restaurant
🚶 159 m (2 min)
PharmacyLékárna Sámova
🚶 451 m (5 min)
SchoolBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 477 m (6 min)
KindergardenMateřská škola Koperníkova
🚶 455 m (5 min)
Sports field
🚶 482 m (6 min)
PlaygroundHorní hřiště
🚶 183 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.