Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 80 m² without real estateNušlova, Prague - Stodůlky

Reserved
Nušlova, Prague - Stodůlky
PriceCZK 4,900,000


Nabízíme Vám byt 3+kk (75 m2) s prostornou lodžií (7 m2) a sklepem v nejvyšším patře s výhledem do zeleně. Dvě samostatné neprůchozí ložnice, obývací prostor s kuchyní 30,3 m2, prostorná předsíň.

Dům stojí v bezprostřední blízkosti stanice metra B Nové Butovice, veškerých služeb (OC Galerie Butovice) a Prokopského údolí.

Byt je světlý díky velkému prosklení a orientaci oken na dvě světové strany (jihozápad a severozápad). Zasklená lodžie v obývacím pokoji otevírá výhled do zeleného otevřeného klidného vnitrobloku. Svým budoucím majitelům byt umožňuje zásadní změnu dispozice pro uzpůsobení dnešním trendům bydlení a zároveň s nadstandardním objemem úložných prostor.

Dům bude v příštím roce kompletně zateplen, nové jsou ležaté a stoupací rozvody, střecha, vzduchotechnika, nové vstupní dveře a zvonky.

Poloha bytu nabízí nejen skvělou dostupnost centra (autem i MHD) ale návaznost autem na pražský okruh a výpadovku na Plzeň a letiště.

Property Characteristics

Listing ID543385
Layout3+1
Floor80
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha80
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.