Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 71 m² without real estatePalachova, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký Region

Palachova, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký RegionEquipped
Monthly rentCZK 7,200

+ Service chargesCZK 1,900


Secesní dům, ve kterém se byt nachází, je z roku 1914, a jedná se o dům klidný a čistý. Je v atraktivní lokalitě na rozhraní čtvrtí Klíše a centrum města. Přímo naproti domu je nově zrekonstruovaný centrální městský park. Dům byl v posledních letech rekonstruován (nová střecha, nový kanalizační, vodovodní a plynovodní řad). 5 minut do centra města.

Byt je v osobním vlastnictví, nachází se ve 1 nadz. patře a má rozlohu 71 m 2 (jedná se o 2 + 1 + balkon). Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje, druhého pokoje, předsíně, spíže, koupelny, WC + balkonu. V obýv. pokoji, druhém pokoji a předsíni jsou parkety, v kuchyni plovoucí podlaha, v koupelně, WC a spíži je dlažba. V obývacím pokoji je původní krásně štukovaný strop (s ornamenty), krásný prosluněný výklenek a v rohu pokoje je imitace krbu. V obývacím a druhém pokoji jsou renovovaná historická špaletová okna. Balkónové dveře v kuchyni a okno v koupelně jsou nová, plastová. V bytě zůstane veškeré vybavení (nábytek, nová lednice,mikrovlnná trouba,příbory,sklo, hrnce, talíře ...). Topení je řešeno zánovními plynovými topidly zn. Mora. Vhodný také pro studenty.

Volný od 1.března 2012.

RK nepsat !!!

Property Characteristics

Listing ID54316
Layout2 bedroom
Floor1
Užitná plocha71
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.