Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 90 m² without real estateVidoulská, Prague - Jinonice

Vidoulská, Prague - JinonicePartially equipped
PriceCZK 5,990,000


Nabízím k prodeji prostorný a modernizovaný byt 2+kk. Jedná se o novostavbu v rezidenci Botanica. DŮLEŽITÉ: Možnost převzetí a vyřízení hypo úvěru se sazbou 1,99%!

Součástí bytu je rozlehlý balkón(16m2), na který je umožněn vstup z ložnice a zároveň z obývacího pokoje. Z balkónu je výhled na přilehlý udržovaný parčík, který nebude nikdy zastavěn dalšími budovami.

Obývací pokoj společně s kuchyní(40m2) je velmi prosvětlená místnost, neboť celý její obvod tvoří vysoká okna. Jako úložný prostor v kuchyni slouží komora. Kuchyně je vybavena lednicí, digestoří a vestavěnými spotřebiči (mikrovlnka, trouba).

Na chodbě se nachází velké množství úložného prostoru ve formě vestavěných skříní a zvláštní místností, která funguje jako šatna.

Koupelna je s rohovou vanou a toaleta se nachází zvlášť.

Ložnice (13,2m2) je nově rekonstruovaná, podsvícený obvod stropu včetně na míru ušitých závěsů. Nábytek dělán také na míru - možnost odkoupení.

Celková výměra bytu je 74m2. Součástí bytu je také garážové stání a sklepní kóje. Byt se nachází v 1. patře s výtahem a bezbariérovým vstupem do domu. Cena bytu je stanovena bez garážového stání.

Veškerá občanská vybavenost v blízkosti domu ( zastávka MHD, mateřská a základní škola, potraviny, bankomat). Nástupiště metra B Nové Butovice je 6min chůze.

Pomoc při zajištění financování hypotékou. Prohlídky vždy v pátek.Jednání s přímým majitelem. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID542932
Layout2+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha90
Fully furnishedPartly
Floor1
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.