Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 70 m² without real estateV Kuťatech, Prague - Uhříněves

V Kuťatech, Prague - UhříněvesPartially equipped
PriceCZK 4,790,000


Nabízíme k prodeji krásný a slunný byt o velikosti 3+kk s balkonem o rozloze 70m2 ve 2. podlaží cihlové novostavby s výtahem z roku 2009 v žádané lokalitě Praha 10 - Uhříněves, v klidné ulici V Kuťatech. Součástí prodeje je i jedno parkovací stání na parkovišti přímo u bytového domu.

Byt je chytře řešen a má samostatné neprůchozí pokoje. Prodáván je včetně vestavěných skříní na míru (v předsíni a ložnici) a na míru vyrobené značkové kuchyňské linky (Sykora) včetně kvalitních vestavěných spotřebičů (sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka) značky Bosch a Siemens i kuchyňského dřezu značky Franke. V celém bytě jsou dřevěná euro okna, na podlaze v pokojích plovoucí podlahy, v předsíni, koupelně a na WC dlažba. Koupelna s vanou a WC s umyvadlem jsou samostatně. Topení a ohřev teplé vody zajišťuje vlastní kondenzační kotel se zásobníkem. Dobré dopravní spojení a veškerá občanská vybavenost v okolí. Ideální místo pro bydlení, které poskytuje dostatek klidu, komfortu a spoustu možností vyžití. V případě vašeho zájmu Vám rád povím více po telefonu nebo ještě lépe na osobní prohlídce.

Property Characteristics

Listing ID542582
Layout3+kk
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.