Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 73 m² without real estateKubelíkova, Prague - Žižkov

Kubelíkova, Prague - ŽižkovPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 27,500

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízím od 1. 3. 2023 (dle dohody možné i dříve) k dlouhodobému pronájmu kompletně a designově zařízený byt 2+kk, 73 m2. Byt se nachází ve velmi klidné lokalitě a velmi tichou ložnicí s výhledem do Mahlerových sadů, obývací pokoj s kuchyní pak do ulice Čajkovského. Má ideální polohu s veškerou vybaveností na hranici Žižkova a Vinohrad. Dům byl kompletně zrekonstruován v roce 2010. V přízemí domu se nachází obchod s potravinami.

Celý byt prošel rekonstrukcí v listopadu 2018. Veškeré zařízení v bytě je velmi dobrém stavu, včetně WiFi pračky se sušičkou, Android TV se 140 cm uhlopříčkou a 180 cm postelí Materasso. V kuchyni je americká lednice s mrazákem a ledovačem. V ložnici je prostorná walk-in šatna i velká šatní skříň. Byt je kompletně zvukově odhlučněn, dříve se zde nacházelo nahrávací studio.

Lokalita bytu je s docházkovou vzdáleností na metro Jiřího z Poděbrad (5-8min), tramvajovou zastávku Lipanská (2min), nebo Olšanské náměstí (5min). V okolí bytu najdete restaurace, kavárny, obchůdky s potravinami nebo pravidelné farmářské trhy. Orientace bytu je východ a západ. Parkování je možné na ulici v rámci modré zóny. K bytu nenáleží sklep. Bez mazlíčků.

Rozpis poplatků plateb za energie, atd.:

- Poplatky v domě, vodné, stočné 1500 Kč

- Poplatek za internet a TV 700 Kč

- Poplatek za elektřinu a plyn - podle záloh a spotřeby, energie se přepisují na nájemníka.

I offer for a long term rent from March 1, 2023 (possibly sooner) a design completely furnished, renovated apartment 2+kk (one bedroom apartment). The apartment is located in a very quiet location, the bedroom with a view over Mahlerovy park, a living room with a kitchen to Čajkovského street. It has an ideal location with all facilities on the border of Žižkov and Vinohrady. The apartment building was completely renovated in 2010 and there is a grocery store on the ground floor.

The whole apartment underwent renovation in November 2018. All the facilities in the apartment are in a great condition, including a WiFi washing machine with a dryer, an Android TV with a 140 cm screen and a 180 cm queen sized bed with a premium mattress. The kitchen has an American refrigerator with a icemaker and a fridge. The apartment is completely soundproofed, it used to be a recording studio.

The location of the apartment is very attractive with a walking distance to Jiřího z Poděbrad metro station, Lipanská tram stop or Olšanské náměstí. In the neighborhood you will find restaurants, cafes, grocery stores or regular farmer markets. Orientation of the apartment is east and west. Parking is possible on the street in the blue residential zone. No pets please.

Breakdown of fees for energy payments, etc.:

- Fees in the house, water, sewage 1500 CZK

- Internet and TV fee 700 CZK

- Fee for electricity and gas - according to deposits and consumption, energy contract is transferred to the tenant during the lease.

Property Characteristics

Listing ID542578
Layout2+kk
Available from01/03/2023
Floor2
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious
Užitná plocha73
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete

Additional information

Lift
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportLipanská
🚶 332 m (4 min)
Post officePraha 35
🚶 460 m (6 min)
Shop
🚶 68 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 299 m (4 min)
RestaurantAmores Perros
🚶 149 m (2 min)
PharmacyNemocnice na Žižkově
🚶 302 m (4 min)
SchoolБэби-клуб
🚶 368 m (4 min)
Kindergarden
🚶 509 m (6 min)
Sports fieldTišerova škola boxu
🚶 665 m (8 min)
Playground
🚶 394 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.