Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 80 m² without real estateBolzanova, Brno - Černovice, Jihomoravský Region

Bolzanova, Brno - Černovice, Jihomoravský Region
PriceCZK 4,490,000


Prodám ve vysokém standardu nově zrekonstruovaný prostorný světlý byt 2+1 na ulici Bolzanova, Černovice. Byt i dům jsou po kompletní rekonstrukci včetně zateplení. V bytě je nová vinylová podlaha + dlažba, dřevěné dveře z masivu, dřevěná euro okna, plně vybavená koupelna a WC, příprava na klimatizaci. V domě jsou nové elektrické a plynové rozvody, plynový kondenzační kotel a plynový bojler na teplou vodu. Tato kombinace zajišťuje nízké náklady na vytápění a ohřev teplé vody. V domě se nachází pouze 4 bytové jednotky, které poskytují pocit naprostého soukromí. Byt je v 1.NP cihlového bytového domu a nabízí komfort dvou teras na jižní a severní stranu.Celková plocha bytu činí cca 60 m2 + 2x terasa cca 8,5m2 a cca 12m2. Dům umožňuje využití menšího dvorku za domem a možnost uskladnění věcí v kóji.

Dispozice bytu: vstupní hala 4,94 m2, kuchyň 6,83 m2 s jídelnou 6,12 m2, obývací pokoj 17,4 m2 s terasou 8,5 m2, koupelna s WC 7,27 m2, ložnice 13,48 m2 s šatnou 4,39 m2 a terasa cca 12 m2.

Byt se nachází v klidné lokalitě s velmi dobrou dostupností do centra (10 minut), zastávka MHD pár metrů od domu. Bezproblémové parkování přímo před domem nebo poblíž domu. Byt je vhodný jak k bydlení, tak i k investici k pronájmu. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost.

Na bytě probíhají dokončovací práce a je koncipován jako 2+1 a je možné ho upravit na velké 2+kk.

Energetická náročnost budovy: Třída B.

Property Characteristics

Listing ID541683
Layout2 bedroom
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »
Užitná plocha80
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeBrick
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.