Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 70 m² without real estateJizerská, Kosmonosy - Kosmonosy, Středočeský Region

Reserved
Jizerská, Kosmonosy - Kosmonosy, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Parking
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 30,000


Velmi pěkný teplý a slunný byt orientovaný na jih a západ ve vyhledávané lokalitě v Kosmonosích­. Dispozice bytu: Vstup do chodby, zděná koupelna s vanou a prostorem pro pračku i sušičku, samostatné wc, vchod do kuchyně, extra prostorný obývací pokoj, který se otvírá do kuchyně, na druhé straně ložnice s krytým balkónem. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu, kde lze využívat sušárnu a kolárnu, vlastní parkovací místo přímo před domem. Byt má nový plynový kotel, který vytápí a ohřívá vodu. V celém bytě plovoucí podlaha, v ložnici koberec, značková rohová kuchyně Koryna, plynový vařič. Před domem zahrada s dětským hřišťátkem a pískovištěm, která je oplocena a vyhrazena k užívání nájemníky bytů.Velmi nízké náklady na bydlení. Nájem a poplatky nezahrnuji náklady na elektřinu a plyn, jež si najemce hradí samostatně po přepsání služeb.

Lovely sunny apartment oriented to the south and west in a much sought-after location in Kosmonosy. Comprises of entrance hall, separate toilet, bathroom with a bath and enough space for both a washer and a dryer, extra spacious living room with alcove that opens into the kitchen and on the other side leads to the bedroom that has a covered balcony. There is a small storage unit in the ground floor and also a common bicycle and stroller room. The apartment has its own parking space just in front of the house. There has been installed a new condensation boiler that heats up hot water and water for the radiators. Faux wooden floors throughout the apartment, new carpet in the bedroom, exclusive Koryna kitchen. There is a fenced garden with a playground and sandpit for the use of the residents.

Property Characteristics

Listing ID540947
Layout2 bedroom
Available from01/03/2022
Floor1
Building typePrefab concrete
Užitná plocha70
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingGas boiler

Additional information

Balcony
MHD 3 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportKosmonosy, Bradlecká
🚶 228 m (3 min)
Post officeKosmonosy
🚘 1,236 m (2 min)
ShopLidl
🚘 2,201 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 3,624 m (8 min)
RestaurantGalatea
🚶 602 m (7 min)
PharmacyLékárna U Zámku
🚘 1,423 m (2 min)
SchoolZákladní škola
🚘 1,572 m (2 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 2,085 m (5 min)
Sports fieldSokolovna
🚘 1,310 m (2 min)
Playground
🚶 674 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.