Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Commercial property to rent • 41 m² without real estateŠujanovo náměstí, Brno - Trnitá, Jihomoravský Region

Šujanovo náměstí, Brno - Trnitá, Jihomoravský Region
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 1,413
+ Refundable depositCZK 16,000


Nabízíme k pronájmu obchodní prostor 40,7m2, který se nachází v 1.NP novostavby sedmipodlažního bytového domu Ryolit na ulici Mlýnská v centru města. Prostory mají výbornou polohu, v těsné blízkosti se nachází nákupní a zábavní centrum Vaňkovka, administrativní výškový dům Dorn i rychle se rozrůstající Nová Vlněna. Bezproblémová dostupnost MHD, vlakového i autobusového nádraží.

Obchodní prostor s přímým vstupem z ulice a výkladcem se nabízí nevybavený. Samotná obchodní plocha má 37,1m2 a je z ní přístupná předsíňka s umyvadlem 1,7m2, samostatné WC 1,9m2. Na podlaze položena dlažba, v prostoru je dostatečné množství osvětlovacích těles. V objektu provedena příprava pro dva poskytovatele internetových služeb, a to DIAL TELECOM a UPC. Vytápění dálkové - zdrojem tepla pro vytápění a přípravu TUV je předávací (výměníková) stanice. Prostory mají samostatné měření el. energie, vody a tepla.

Smlouva bude uzavřena na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6měsíců. Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Vhodné pouze pro plátce DPH.

Mimo vlastní nájemné bude nájemce hradit zálohy na služby a energie spojené s užíváním obchodních prostor, k nájmu i zálohám bude účtováno DPH. Majitel požaduje peněžitou jistotu.

Volné od 1.12.2018.

Property Characteristics

Listing ID540477
LayoutOther
Available from01/12/2018
OwnershipPersonal
Plocha nebytového prostoru41
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.