Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 104 m² without real estateDr. E. Beneše, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský Region

Dr. E. Beneše, Bystřice - Bystřice u Benešova, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking
PriceCZK 5,750,000


NEPLATÍTE 4% DAŇ Z NABYTÍ NEMOVITOSTI. Nabízíme k prodeji novostavbu zděného moderního funkcionalistického rodinného domu na pozemku s nízkou mírou okolní zástavby s pultovou střechou s plechovou falcovanou krytinou na východním okraji k.ú. Bystřice u Benešova směr k Líšnu. Dům o zastavěné ploše 104 m2 má prostorovou dispozici 4+otevřená kuchyně. Prostorová dispozice se skládá z obývacího pokoje, na který plynule navazuje otevřená kuchyně, ložnice, 2 samostatných pokojů, koupelny, samostatného WC, předsíně, zádveří a technické místnosti. Obývací pokoj včetně kuchyně, ložnice a jeden z pokojů je orientován přímo k jihu, což zajišťuje vysokou míru proslunněnosti většiny obytné plochy domu po celou denní dobu. Žádný z pokojů nemá okno směrem k severu. Vytápění domu je zajištěno elektrickými přímotopy. Zdroj pitné vody je z vlastního vodního vrtu na pozemku. V obci je plánována výstavba obecního vodovodu. Odpadní vody svedeny do vlastní žumpy. Dům podle průkazu energetické náročnosti dosáhl nejvyššího stupně A - mimořádně úsporný dům a to díky nadstandardní tepelné izolaci. Podlahová konstrukce je izolována 20cm podlahového polystyrenu, fasáda je izolována 20 cm fasádního polystyrenu a střešní konstrukce je izolována 40 cm minerální vaty. Dům je osazen vysokoizolačními plastovými okny se 7-mi komorami a vysokoizolačními trojskly. Datové a TV rozvody ve všech pokojích.

Dům je umístěn na pozemku o velikosti 900 m2 (na základě nájemního vztahu je možné využívat dalších až 10 000 m2 sousedního pozemku jako zahradu, park nebo pro zemědělské využití - vhodný pro chov vlastních zemědělských zvířat). Pozemek je umístěn nedaleko malebné kapličky. Vyvýšenost pozemku zajišťuje nerušený výhled z pozemku i domu do široké krajiny. Pozemek je rovinatý, orientován k jihu a oslunněný po celý den bez jakéhokoliv zastínění okolní výstavbou. Velikost a především umístění pozemku a absence výrazné okolní výstavby, na východní, jižní a západní straně nejsou žádní bezprostřední sousedé, zajišťuje vysokou míru soukromí a ničím nerušené výhledy na všechny světové strany.

K nastěhování ihned. Cena za kompletně dokončený RD vč. hromosvodu, TV antény, dveří, podlah, přímotopů a terénních úprav kolem domu.

Veškerá občanská vybavenost včetně MŠ a ZŠ v 600m vzdáleném městě Bystřice, dostupném po nově vybudovaném chodníku včetně veřejného osvětlení. V obci se nachází právě rekonstruovaný zámek Líšno se zámeckým parkem - více info na https://www.facebook.com/Z%C3%A1mek-L%C3%AD%C5%A1no-1027371637325651/. Město Benešov s výbornou dostupností centra Prahy vlakovou dopravou (40 min) je vzdálen 7km. Dostupnost Prahy cca 50km (35 minut). Nutno vidět, nezaměnitelná poloha a charakter pozemku.

Pro další informace nás kontaktujte na uvedených kontaktech: 603 949 980. RK nevolat.

Property Characteristics

Listing ID540302
Layout4+kk
Plot space900
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha104
Fully furnishedUnfurnished
Floor1
Building typeLow Energy
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
MHD 4 minutes on foot
Terrace

What you will find nearby

Public transportBystřice, Škola
🚶 300 m (4 min)
Post officeBystřice u Benešova
🚶 436 m (5 min)
Shop
🚶 312 m (4 min)
RestaurantU Hlaváčků
🚶 265 m (3 min)
PharmacyLékárna Bystřice
🚶 338 m (4 min)
School
🚶 310 m (4 min)
Sports field
🚘 2,966 m (4 min)
PlaygroundDětské hřiště
🚘 2,910 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.