Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 14156 m² without real estateČerná - Černá, Vysočina Region

Černá - Černá, Vysočina Region
PriceCZK 3,950,000


Nabízíme k prodeji pozemek o celkové výměře 14 156 m2, který je určen k výstavbě komerčního objektu na ploše větší než 4500 m2. Ostatní plochy možno využít jako skladovací. Pozemek situován v obci Černá, která leží 4 km od sjezdu z dálnice D1 u Měřína.

Areál bývalého lihovaru v nedávné době zbořen, nyní beze stavby.

K realizaci výstavby je zpracován projekt, který je možno odkoupit (rekonstrukce výrobní haly na lehkou výrobu). Projekt není započítán v prodejní ceně. Lze rozdělit na parcely, sítě na hranici pozemku. Možnost jednotlivé parcely zasíťovat.

Momentálně bez stavby, připraven k okamžité realizaci záměru. Při rychlém jednání možná sleva. Prodej je uskutečňován přímo, bez účasti RK. Ev. číslo: 23381

V současné době v realizaci nový územní plán P4 - plochy smíšené obytné - venkovské, vydání 8/2018. Následně je možné pozemky přípustně využít jako pozemky staveb pro bydlení, živnostenské aktivity v objektech odpovídajících velikostí vymezených pozemků a měřítku daného prostoru. Pozemky související dopravní a technické infrastruktury, veřejných prostranství, pozemky sídelní zeleně. Lze účelně využít lineární tvar plochy bývalého lihovaru. Zástavba bude inspirována tradicí místní zemědělské usedlosti, pro kterou je příznačné víceúčelové využití.

Property Characteristics

Listing ID540091
Fully furnishedUnfurnished
Plocha 14,156
OwnershipPersonal

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.